Szerkesztő:Ebikeshop/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ebikeshop
Hivatalos névEbringa Zrt.
JelmondatAz élmény a legjobb hajtóerő.
Típuselektromoskerékpár-szakkereskedés
JogelődVelosat Kft.
Alapítva2011
SzékhelySzékesfehérvár
Cím8000, Paltotai út 8/b. 4/1.
Kiszolgált területekMagyarország, Románia, Bulgária
VezetőkSzatzger Ákos
AlapítóSzatzger Ákos
Iparágkereskedelem
Termékekelektromos kerékpárok, elektroms kerékpár alkatrészek, kerékpáros kiegészítők
Szolgáltatásokszakszerviz, bérlés, használt ebike adás-vétel (Renobike program), Ebikesizer, kereskedői térning
Nyelvekmagyar (román, bolgár, angol)

Magyar cégjegyzékszám07-10-001523
Az Ebikeshop weboldala
SablonWikidataSegítség
ebikeblog
ebikeblog

Az Ebikeshop egy elektromos kerékpárokat kínáló vállalat, amelyet 2011-ben alapítottak. Az eredetileg elektromos átalakító készleteket forgalmazó cég mára piacvezető szakkereskedéssé, a prémium elektromos kerékpárok megbízható forrásává vált. Az üzlet egyedi választékot kínál, melyben a legnépszerűbb modellek mellett több olyan márka ebike-jai is megtalálhatók, amelyeket kizárólagos importőrként csak az Ebikeshop hálózatán keresztül szerezhetünk be ma Magyarországon. A vállalat arra törekszik, hogy megfeleljen az ügyfelei modern igényeinek és magas elvárásainak mind a személyes, mint az online ebike-vásárlás terén. A szakértő munkatársai mindig készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek megtalálni az ideális elektromos kerékpárt. Az Ebikeshop elkötelezett a minőség és a szakértelem iránt, és ezek az értékek vezérlik tevékenységüket mind a mai napig.

Történet és fejlődés[szerkesztés]

Szatzger Ákos, a mai Ebringa Zrt. (ekkor Velosat Kft.) alapító-tulajdonosa és vezérigazgatója 2011-ben létrehozta az ebikeshop.hu internetes webáruházat. A webshop ekkor még elektromoskerékpár-átalakítókat forgalmazott, ám hamarosan kibővült majd átalakult a profilja, mára pedig az ország egyik piacvezető ebike-szakkereskedésévé vált.

Az Ebikeshop a következő években fokozatosan bővült és fejlődött. 2013-ban megnyitották az első fizikai üzletüket a budapesti Zsolt utcában, ahol 20 elektromos kerékpár képezte a teljes készletet a mindössze 40 m2-es területen. Az üzleti siker és a piaci kereslet növekedése miatt 2015-ben az Ebikeshop átköltözött egy nagyobb területre, az M7 bevezetőjénél található 180 m2-es Honda szalonba, ahol már több mint 130 elektromos kerékpárt tarthattak készleten.

A cég első komolyan partneri együttműködését 2015 végén érte el, amikor a KTM elektromos kerékpárok legnagyobb magyarországi forgalmazójává vált, valamint az M1 Sporttechnik és BH elektromos kerékpárok kizárólagos magyarországi forgalmazója lett.

A növekedés folytatódott: a bolt 2017-ben új helyre, Törökbálintra költözött, ahol létrejött a ma is a vállalat központjának számító törökbálinti flagship store és a központi logisztikai raktár, amely ekkor már több mint 1000 m2-es területen helyezkedett el.

A következő években az Ebikeshop tovább bővült és sok új kezdeményezést indított. 2018-ban megrendezték az első Pedelec Parádét Törökbálinton, amelynek során bemutatták a prémium elektromos bicikli modelleket és kiegészítőket. A Pedelec Parádé hatalmas siker volt, már ekkor több mint 1500 látogatóval.

2019-ben az Ebikeshop megszerezte a Bosch Tréner licencet, lehetővé téve a kereskedők Bosch rendszerre történő oktatását. Ezenkívül megnyitották második üzletüket Miskolcon.

2020-ban az Ebikeshop további mérföldköveket ért el. Importőreivé váltak a Haibike és Winora kerékpároknak, valamint az Uebler kerékpárhordozónak. Ezenkívül nagykereskedelmi üzletági hálózatot hoztak létre, és további üzleteket nyitottak Pesten, Pécsen, Győrben, Veszprémben és Debrecenben.

Az Ebikeshop a fejlődés és növekedés mellett kiemelten foglalkozik az ügyfélszolgálattal és az edukálással. 2021 óta évente Bosch [ez legyen Wiki oldal hivatkozás: Bosch csoport] kereskedői képzéseket tartanak több száz résztvevő számára. Emellett számos eduaktív tartalmat (videók, posztok) készítettek, hogy segítsék az elektromos kerékpárok terjedését és állagmegóvását Magyarországon [ez legyen egy Wiki oldal hivatkozás].

2023-ban az Ebikeshop megalkotta első saját márkás elektromos kerékpárját, a Rideonic ebike-okat, és elindította a Renobike programot, amelyen keresztül ma már használt kerékpárok beszámításával és értékesítésével is foglalkozik. A szintén ezévben bevezetett árgarancia program pedig a minőség mellett most már a versenyképes árakat is garantálja.

Forgalmazott termékek[szerkesztés]

Ebikeshop kizárólag középmotoros, nyomatékszenzoros ebike-okat forgalmaz, nagy elektromos bicikli választékával széles ügyfélpalettát céloz meg. Az elektromoskerékpár-kínálatuk magában foglalja a különböző típusokat és kategóriákat, mint például a trekking, városi, MTB, cargo és összecsukható pedeleceket. Az Ebikeshop kerékpárjai kiváló minőségűek és megbízhatóak, és a legújabb technológiákat és innovációkat tartalmazzák a hatékony és kényelmes bringázás érdekében. A kínálatukban megtalálhatók a magas teljesítményű motorok, kényelmes ülések, erős vázak és kiváló fékek.

Kiemelt ebike-márkái:

Az Ebikeshop ma már nemcsak kerékpárokat, hanem magas minőségű kiegészítőket is kínál. Például a váltókat, fékeket, lámpákat, zárakat, csomagtartók, kitámasztókat és bukósiakokat, amelyeket az ügyfelek az egyéni igényeik szerint választhatnak.

Kiemelt kiegészítő- és alkatrész márkái:

  • ABUS
  • Basil
  • Bosch
  • Casco
  • KMC
  • KLICKfix
  • KTM
  • Magura
  • Schwalbe
  • Shimano
  • Specialized
  • Sram
  • Supernova
  • Uebler
  • XLC

Szolgáltatások[szerkesztés]

Offline:

Online:

*A szervizszolgáltatások magukban foglalják a karbantartást, javítást, alkatrészbeszerzést és garanciális szolgáltatásokat.

Vásárlási élmény[szerkesztés]

Az Ebikeshop ügyfélcentrikus megközelítést alkalmaz a vásárlási élmény biztosítása érdekében. Az ügyfelek számára többféle lehetőséget kínálnak a vásárlásra, beleértve az online rendelést és az üzletekben történő vásárlást.

Az online vásárlás folyamata egyszerű és kényelmes az Ebikeshop weboldalán keresztül. A honlapon a látogatók könnyedén áttekinthetik a különböző elektromos kerékpárok és kiegészítők kínálatát. Az ügyfeleknek lehetőségük van választani a kívánt modell, méret és egyéb jellemzők alapján. Az online rendelés során az ügyfelek adatait biztonságosan kezelik, és a fizetési lehetőségek között választhatnak, például bankkártyás vagy átutalásos fizetés. Az Ebikeshop gondoskodik a gyors és biztonságos szállításról is a megrendelt termékekhez.

Az üzletekben történő vásárlás is nagyszerű lehetőséget kínál az ügyfeleknek. Az Ebikeshop boltjaiban tapasztalt és segítőkész személyzet áll az ügyfelek rendelkezésére, akik szakértő tanácsokkal és segítségnyújtással segítik a vásárlókat a legmegfelelőbb elektromos kerékpár kiválasztásában. Az ügyfelek megtekinthetik és kipróbálhatják a különböző modelleket, valamint részletes információkat kapnak az egyes kerékpárokról.

Az Ebikeshop fontosnak tartja az ügyfelek elégedettségét és bizalmát, ezért biztosítja a garanciális szolgáltatást és az ügyfélszolgálatot. Az ügyfelek részletes információkat kapnak a garanciális feltételekről, és ha bármilyen probléma vagy kérdés merül fel a vásárlás után, az Ebikeshop segítséget nyújt a gyors és hatékony megoldáshoz. Az ügyfélszolgálati csapat készséggel válaszol az ügyfelek kérdéseire és igényeire, és segít a termékekkel kapcsolatos bármilyen probléma esetén.

Márkakapcsolatok és partnerek[szerkesztés]

  • Bosch: hivatalos szakszerviz és kereskedelmi tréner
  • Haibike: kiemelt magyarországi forgalmazó
  • KTM: kiemelt magyarországi forgalmazó
  • Rideonic: márkatulajdonos
  • Riese & Müller: kizárólagos magyarországi forgalmazó
  • Specialized: kizárólagos magyarországi forgalmazó
  • Uebler: kizárólagos magyarországi importőr
  • Winora: kiemelt magyarországi forgalmazó

Források és hivatkozások[szerkesztés]