Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Dorinax15/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

'Nasz Dániel!Akkor egy kicsit mesélek róla az ő szavaival:

1996. 04. 11.-én születtem Baján hogy hány órakor azt nemtudom xD kiskoromban félrenyeltem egy cukrot mert nagybátyámmal játszottunk és majdnem megfulladtam,de ez lényegtelen :DDD 4 éves voltam mikor megszületett a kishúgom,akit Vivinek hívnak :D amikor bementünk a kórházba megnéztem és rögtön a játszótérre akartam menni :$ xD Rémen lakom ahol 8 évig jártam suliba elég rémes egy hely :D később bekerültem Bajára az egyik legjobb középiskolába ahol rengeteg hülye állattal találkoztam és új ismeretségre tettem szert :D akkor ismertem meg a legjobb barátomat Farkas Miklós művész urat :DDD 9.-es voltam mikor megszületett az első öcsém,Ákos. Ő nagyon hasonlít rám mert akárhányszor megnézünk egy képet mintha csak én lennék :D ez látható a profilképemen is :DDD rá 2 és fél évre megszületett a 2. öcsém is,Ádámka :D itt nagyon féltem mert anyának nagyon magas volt a vérnyomása és már 1 hónappal szülés előtt be kellett feküdnie :( az az 1 hónap nagyon félelmetes volt :S és amikor megszületett az Ádámka akkor nem kapott levegőt sem :( de Isten segített és nem lett semmi baj :D most 11. osztályba járok és 13.-ba fogok érettségizni utána még nem tudom mi lesz,de szerintem az informatika irányába fogok elindulni :D Egyetlen egy barátnőm volt eddig akivel 1 év 1 hónapig jártam és egy óriási csalódással ért véget :S nagyon magam alatt voltam mert mindennél jobban szerettem de minden rendbe jött :D Édesanyám végzettsége bolti eladó, de a kis gyerekek miatt gyesen van :D Apukám főnök Nemesnádudvaron egy asztalos cégnél mert nagyon profi(de nem szeretek vele dolgozni mert mindig lebasz xD) boldog család vagyunk és mindent megkaptunk az élettől,nagyon szeretem őket ♥ :D És hozzá kell tenni mert nem szégyellem hogy nagyon hívő vagyok és 10. éve hogy ministrálok :D 2010-ben ezért találkozhattam a Pápával :D röviden ennyi :DDD

NASZ DÁNIEL PÉLDAKÉP!EBBE A VILÁGBA SOK GYÖKÉR PÉLDÁT VEHETNE RÓLA!! DE ITT VAN AZ ASK.FM JE http://ask.fm/danko0411 INENN LETT NAGYON HÍRES ÚGY MOND!EGY NAGYON JÓ SZIVŰ EMBER!:)MÉG AKI BÁNTJA ARRA IS VISSZA MOSOLYOGJ:)SZERETNI VALÓ EMBER:)MINDENKIBE A JÓT LÁTJA MEG,SEGIT MÁSOKNAK ÖNBIZALMAT AD AZOKNAK AKIKNEK NINCS ŐSZINTE,KEDVES,ARANYOS EMBER.TÖBB ILYEN EMBER KÉNE HOGY LEGYEN!!!!!!!NAGYON VICCES,ÉRTELMES FIU,SZERETI A CSALÁDJÁT!OTT SEGIT AHOL TUD,ÉS MINDIG MOSOLYOG MÉG AKKOR IS AMIKOR MÁSOKNAK SÍRNI TUDNÁNAK. ÉS IGEN AZ INTERNETEN LETT ÚGY MOND HÍRES,ÉS A MAI TINIKNEK NEM A KISS SANYI,JADE HANDKAMMER,VARGA RICSI(FŰRÉSZ),KAJATIN MISI FÉLE NETCELEBEKRŐL KÉNE PÉLDÁT VENNI HANEM RÓLA!!ÉN NEM AKAROK EZZEL SENKIT SE BÁNTANI DE NÉHÁNY FIATALNAK EL KÉNE GONDOLKOZNIA ARRÓL HOGY KI LEGYEN A PÉLDAKÉPE!EGY KÖZÖSSÉGI OLDALON ÚGY MOND TELEFONOS HÍVÁSOKKAL LETT 'HÍRES'.NASZ DANIRA ROSSZAT NEM LEHET MONDANI!!

MÉG AKI BÁNTJA AZOKRA IS VISSZA MOSOLYOG!

A BÚCSÚ MONDATA: 'LÁNYOKNAK PUSSZII,FIUKNAK BROFIST! :* DANI NAGYON SZERETÜNK A LEGJOBB KÉP RÓLA : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532543_585124881552398_347920214_n.jpg --Dorinax15 vita 2013. július 11., 12:38 (CEST)