Szerkesztő:CsGábor/Az 1956-os Intézet fotóadatbázisa projekt/Fejrész

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tudnivalók

Az 1956-os Intézet (teljes nevén Az 1956-os Magyar Forradalom Történetének Dokumentációs és Kutatóintézete Közalapítvány) által kapott levél értelmében – bizonyos korlátozások mellett[1] – engedélyt kaptunk az adatbázisukban lévő olyan képek használatára, amelyek az Intézet tulajdonát képezik.

Felajánlották továbbá, hogy amennyiben olyan képre lenne szükség, amely az Intézet adatbázisában szerepel, de nem az Intézet tulajdonát képezik, segítenek felvenni a kapcsolatot a jogtulajdonossal.

Amennyiben a Fotóadatbázisból szeretnél képet felhasználni, azt előbb itt jelezd. Ez azért szükséges, mert külön e-mailben kell kérni, hogy a vízjel nélküli képet bocsássák rendelkezésünkre.

Az ilyen képek leírólapján ez az engedély szerepel: {{Az 1956-os Intézet engedélye}}[2]

  1. A felhasználható kép méretét 300x300 képpontban korlátozták, továbbá a forrásmegjelölést előírták
  2. Ez az engedély a {{jogvédett}}(?)-sablon használatát teszi lehetővé, az említett képeknél szabad licenc – tekintve, hogy az engedélyben a kép méretét korlátozták, illetve a forrásmegjelölést előírták – nem alkalmazható.
Kérések

Ide lehet írni a kért képeket (esetleg e-mailben). Amennyiben összegyűlik egy „csomag”, továbbítom a kérést az Intézet felé.

Köszönettel, CsGábormegbeszélés 2010. május 1., 14:09 (CEST)