Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Casadelamusica

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Mi az a Casa de la Música?

Latin-Amerika az egyetlen földrész a világon, ahol senki sem tenné fel ezt a kérdést. A világnak azon a táján szinte mindenkinek - legyen szó postásról, szállodatulajdonosról vagy bárki másról - a Casa de la Música jut eszébe, ha feledhetetlen élményre vágyik. A Casa de la Música egy különleges hely, ami összeköti az embereket. Ott ismerik meg egymást és az életet, ott lesznek felnőttek, szerelmesek, ott öregszenek meg. Közös gyökerek, közös kultúrát életre keltő egyedi környezet. Ez a Casa de la Música, és még ennél is sokkal több!

Ezt a varázslatos szemléletet, hangulatot, filozófiát kelti életre a budapesti Casa de la Música, hamisítatlan környezetben. (Bár a minta latin-amerikai, a szolgáltatások már az európai igényekhez igazodnak.) Ennek a sajátos világnak egy utánozhatatlan stílusú épület ad otthont, ahol mindenki megtalálhatja azt, amire épp vágyik. Legyen ez színvonalas táncóra, nyelvgyakorlás, képzés, meditálás, kulináris élmény, tartalmas színházi darab, látványos show, szülinapi meglepetés, vagy esküvői vacsora - itt minden kívánság teljesül!

A Casa de la Música nyitott bérlői rendszer formájában működik. A megfelelő kialakításnak és technikai felszereltségnek köszönhetően egyre több sikeres és sokszínű vállalkozás adhatja át itt tudását az érdeklődőknek rugalmas, egyéni igényeknek is megfelelő formában.

A Casa de la Música sajátos pezsgésű világából a nyitás óta számos jelentős vállalat, médium, valamint művészek és magánszemélyek sora profitált.

Casa de la Música - ahol az egyediség a szín és a sokszínűség az, ami összeköt.