Szerkesztő:Cartmenmedia/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Bayliner a világ legnagyobb hajómárkája. 1975-ben Orin Edson alapította, azóta több mint 400 dealerrel, több mint hatvan országban van jelent és töretlen népszerűséget ért el a hajósok körében. A Bayliner a Brunswick Boat Group egyik márkája, amelyet Orin Edontől 1986-ban 425 millió dollárért vásárolt meg a vállalat. A Bayliner legfőbb gyárai az Egyesült Államokban Knoxwille-ben, Tennessee-ben, Dandridge-ben, Arlingtonban és Washingtonban találhatóak, de Mexikóban is vannak kirendeltségeik. A Bayliner-nél több mint 25 hajómodell közül lehet választani, az első hajójukat vásárlók között az egyik legnépszerűbb modelljük a 175 Bowrider.

1957-ben Orin Edson óta számtalan család döntött úgy, hogy a hajózás páratlan élményéhez vezető út első lépéseként a Baylinert választja. A döntést senki sem bánta meg: a Bayliner megkérdőjelezhetetlen minőségének, átgondolt tervezésének és praktikus egyszerűségének köszönhetően mindannyian hűségesek maradtak a márkához. Ennek ékes bizonyítéka a Bayliner sorozatban nyert hat vásárlói-elégedettséget mutató díja és az a tény, hogy a Baylinert jobban és többen szeretik, mint bármely más versenytársát a piacon. A Bayliner különleges és változatos palettáján megtalálható modellcsaládok, a Bowriderek,a Deck Boatok, a Cuddyk és a Cruiserek életre szóló emlékekkel és élményekkel gazdagítják tulajdonosaikat.

A Baylinerek iránti rajongás hallható, látható sőt érezhető a kikötőkben vagy a vízen, de még az interneten is a Bayliner állandóan naprakész Facebook oldalán. Az elmúlt hat egymást követő évben a Bayliner nyerte meg nívós CSI (Vásárlói Elégedettségi Mutató) díjat, amelyet az NMMA (Nemzeti Hajó-gyártók Egyesülete) ad át, kizárólag a legjobbnak.

A Bayliner a legtöbbet hozza ki a pénzéből. Azzal a kényelemmel, komfort érzéssel, kidolgozottsággal, tároló kapacitással és minőséggel, amit a Bayliner Önnek nyújt a pénzéért cserébe, egyik hajóvállalat sem képes versenyezni. Minden egyes szezonnal nő a Bayliner család tagjainak népes tábora: egyre többen ismerik meg a Baylinerek adta páratlan lehetőségeket és használják örömmel a minőségi, megbízható és méltán híres hajókat világszerte. Megszámlálhatatlan hajós bízik meg hétvégenként a Baylinerekben, tudva, hogy az élmény, amit újra és újra átélnek,” mindennél jobban megéri!”