Szerkesztő:CareCity iPhoneszerviz/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

CareCity iPhoneszerviz[szerkesztés]

A CareCity iPhoneszerviz Magyarország első kifejezetten iPhone készülékekre szakosodott szervize. A cég 2007 - ben alapult meg, tehát több, mint 10 éves múltra tekint vissza. Elsőként kezdtek hazánkban Apple termékek szervizelésével és alaplapi javításával foglalkozni.

A CareCity iPhoneszerviz a 13. kerület szívében található meg a Westendtől csupán pár száz méterre a Visegrádi utca 18/b szám alatt.

Története[szerkesztés]

A CareCity iPhoneszerviz több mint 10 éves múltra tekint vissza: 2007-ben az első hazai, kifejezetten iPhone javításra szakosodott szervizeként kezdte meg működését. 2007 óta számos iPhone generáció került piacra, és ezzel együtt folyamatosan fejlődött és bővült a cég eszközparkja és tudástára. Ma már jóval nagyobb alapterületen, több szerviztechnikussal dolgozik a kisvállalkozás együtt.

Az évek során a szervizelt készülékek palettája is bővült: iPhone mellett iPad, Apple Watch és Mac gépekkel is foglalkoznak. A szervizelést minden esetben szakképzett műszerész végzi, gyári minőségű alkatrészek felhasználásával.

Eszköz parkja[szerkesztés]

Az újabb készülékek megjelenése mindig nagy kihívás az alkalmazott javítási technológiák fejlesztésében. A megjelenő típusokban az alaplap folyamatosan fejlődik, valamint a felületszerelt alkatrészek egyre kisebbek és a sűrűségük is rendszerint növekszik ezért a szervizeléshez is egyre bonyolultabb eszközökre van szükség.

A CareCity iPhoneszerviz hatalmas eszközparkkal rendelkezik:

  • Mikroszkóppal
  • Infra kamerával
  • Lézermelegítővel
  • Hőlégfúvóval
  • Precíziós forrasztó állomással
  • Lézergéppel

Szerviz műveletek[szerkesztés]

Alaplapi javítások[szerkesztés]

Az országban elsőként kezdtek el alaplapi javításokat vállalni, ami a mai napig egyedülálló és a cég specialitása közé tartozik. A legtöbb szerviz csak egy-két javítástípust vállal, mivel a felületszerelt BGA alkatrészek cseréje bonyolult eszközöket és speciális szakértelmet kíván. 

A CareCity iPhoneszervizben elérhető alaplapi javítások:

Alkatrészek cseréje[szerkesztés]

Az alaplapi javításokon túl a CareCity iPhoneszervizben iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook és iMac készülékek alkatrész cseréjét is végzik.

A CareCity iPhoneszervizben elérhető szerviz műveletek:

Termékkínálata[szerkesztés]

A szervizfolyamatok mellett az üzletben széles választékban érhetők el kábelek, adapterek, autós tartók, szivargyújtók, kijelzővédő fóliák és egyéb kiegészítők okos eszközökhöz. Könnyedén megtalálhatja mindenki a számára tökéletes, stílusához illő kiegészítőt.

Üzlet[szerkesztés]

A CareCity iPhoneszerviz Budapesten a 13. kerület szívében található meg a Westendtől csupán pár száz méterre a Visegrádi utca 18/b szám alatt.

Források[szerkesztés]