Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:Brad9797/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Tanítás az erkölcsről.[szerkesztés]

Igazábol mi vagyunk a "legjobbak"-, vagy még sem?

Tuéajdonképpen, művemben így fogalmazom meg röviden a célokat. Mit NEM, és mit KELL elfogadni az embereknek!

A meghatározásom az erkölcsről szól:

Vagy elfogadni, vagy elutasítani. Mit gondolsz, ha ezt a kettőt látod, még is a cél előtt, PÁR MÉTERREL! Máshogy élne az ember, mint gondolná, és nem haverkodik az ördöggel. 
Hm! Nem meglepő?

Bizonyítani, csak akkor tudsz, ha nem hazudsz - ezt mondom én, mint bárki másnak.

Függeni csak a legjobbtól, vagy is, Jézus Krisztustól lehet. Mire akarsz kilyukadni? Talán mást akarsz Istennek nyilvánítani. Számomra néha emberi dolog, ha a költészetben is példaként együgyűek lennénk, hiszen erkölcsileg nem tud mindig az ember A SAJÁT MAGA territóriumában maradni. 
Tudod mit!? Inkább nyúzd meg magad valamivel, és gondold át először mit tettél bűneid megvallásaként. Mindent, csak a maga idejében tudsz megtenni dolgokat, vagy jól, vagy rosszul. Isten igéje, is benne maradván: (kicsit sajátosan mondván...) Néha mégis életre hívna az az ember, aki olyan lenne, mint Isten? De ez nem lehetséges, mivelhogy neked már reflektálna az agyad erre, mint fizikai testednek. Robbanásszerűen, és előretörően kell használnod magad, persze Isten akaratából. Kell ő? Hát keresd Őt! Nekem annyira fontos, mint ahogy nektek. Ne legyetek soha vallásosak, mert farizeus képetek lesz. Nem fog semmit sem előre hozni! Nőnek a terhek. Neked kell leküzdened, de ne emberi teherrel. 

Gondolatokkal csak a legjobbal, és mással nem lehet túlságosan mindent elérni. emberi fejjel nem nagyon lehet elrugaszkodni, mert minden, csak az embertől van, és látszólagos képet idéz elő az emberben. Mindennapos hátrány az, hogy emberekkel gondolkodni, mint látszólagos képadással, nem lehet játszani. Ne keresd azt a pontot, ami nem neked való! Sokan azt gondolják, hogy mi mindent kellene azért tenni, hogy minden rendben menjen. De hazugság az egész! Semmi sem tud minden rendben menni, főleg ha egyszerre megy minden. Mindenkinek vannak sajátosságai az erkölcs iránt. De ha az erkölcs elhagy, akkor valamiért biztos visszatudod hozni. Nem kell hozzá gyóntatás, nem kell hozzá megbocsájtás.

Az ember tudta már bűnös létében, hogy mi a jó, és mi a rossz! Semmi más nem indulhat ki az emberből, mint saját maga. Mindennek idejében veted meg, majd amit kimondasz, és aratod le. Az életnek minden titkát csak Isten tudja, és senki más! De hogyan tartod meg magadnak az erkölcsöt, ha nem vigyázol rá! Szembe kell szállni a múlttal, hogy vissza ne jöjjön számodra. Az emberek nem igazán tudják erőltetni hibátlanságukat, mert ilyen a egy könyvben sem találnál, szó sem lehet róla.
Neked élni kell, ahogy vagy! Ha nem hiszed, akkor még is megkérdeznéd egy farizeust, hátha még inkább megtudnád. Csak Jézus tudja. Nem hinnéd el, de, terheidet növeled. Akarod, hogy belehalj? Ne! Kérlek ne foszd meg magad, hogy semmi ne tudjon úrrá lenni a szíveden.
Szívednek csendben kéne figyelni az Úrra!
Maradj neki örök! 
Kedves társak!
Én hiszem, hogy mindig ti vagytok Istennek legfontosabb ajtókulcsai!