Szerkesztő:Balint36/London Buses

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
London autóbuszvonal-hálózata
Adatok
Ország Egyesült Királyság
VárosLondon
Járműfajtaautóbusz
Vonalak száma
Nappali621
Éjszakai52
Nosztalgia1
Megállók száma19 000 db
Járművek száma8500
Üzemeltetés
MegrendelőTarpost for London
A London autóbuszvonal-hálózata weboldala

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Buses in London című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben a London Buses című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben a List of bus routes in London című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben a List of bus types used in London című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.