Szerkesztő:Atomjani

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Szerkesztés és MediaWikis ügyben lenne szükségem segítségre[szerkesztés]

{{Mentort kérek|}} Fő célom több személlyel együttműködve hasznos információkkal segíteni másokat, melyet a Wikipediától eltérő jellege miatt külön MediaWikis weboldallal oldom meg ugyanolyan nonprofit céllal, ahogy például ez a Wikipedia is teszi.

Az oldal már működik és a következőkhöz van szükségem segítségre:

MediaWikin kell megoldanom a portálokat, kategóriákat és kategóriák rendszerét, szükséges sablonokat.

  • A sablonok egy része biztosan áthozható a wikipédiáról, illetve új sablonokat kell készítenem. Ezekkel már most hadilábon állok a kevés könnyen emészthető magyar leírások miatt.
  • Rendszerben gondolkodás, másokkal való hatékony együttműködés. Gondolok például a kategóriák rendszerének kiépítésére, amit már az elején tudni kell jól kialakítani. Tulajdonképpen egy igen jól működó wikis közösséget kell tudnom létrehoznom. Úgy érzem, hogy kell lennie olyan mentornak, aki igen hozzáértő, komoly tudású és lát fantáziát bennem és a projektemben (http://hasznosithato.tk ), hátsó szándék nélkül szívesen segít. Akinek van tapasztalata például portálok vezetésében, szerkesztésében, mely igen jól működik, az már biztosan tud segíteni.

Az is jó, hogy ha elakadok, akkor tudjak kitől kérni segíséget, hogy az ilyen holt pontokon átlendüljek vagy minél hasznosabb legyen az általam üzemeltetett MediaWiki oldal.

Atomjani vita 2013. november 8., 21:15 (CET)