Szerkesztő:Aron Derenyi/Battlefield heroes

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Játékleírás[szerkesztés]

Megjelent a sorozatos halasztásokat elszenvedett Battlefield Heroes végleges változata, a hivatalos oldalról bárki letöltheti a rajzfilmszerűen kidolgozott háborús produktumot.

A Battlefield heroes egy olyan 3D-s játék amiben kettő csapat van és ezek harcolnak egymás ellen:National Army, Royal Army. Ezeken bellül van commando, gunner és soilder. Teljesen mindegy kivel vagy a lényeg ha piros betűket látsz egy ember feje fölött tüzelj! Ami azt illeti ez a játék nem agresszív csak lövöldözős de nincs benne vér. Maga a battlefield heroes vicces de egyben izgalmas is. A játék során lehet szerezni barátokat, lehet alapítani klánt sőt még csetelni is lehet játék közben. Lehet egymásnak vicces kézjeleket, táncokat mutatni.

Amikor valami ügyes dolgot csinálsz kapsz VP-t (valort) amivel lehet fegyvert vagy ruhát vásárolni de csak 1 vagy 3 napra, viszont ahhoz hogy örökre megvegyed elő kell fizetned.

A svéd DICE szakít a Battlefield hagyományaival és egy rajzfilmszerű megvalósítással tető alá hozott, ingyenesen elérhető online játék hegesztésére adta a fejét. A Heroes a második világháború évei alatt játszódik majd, ahol két fiktív hadsereg feszül majd egymásnak. Lesznek különböző kasztok, rengeteg korhű csúzli és járgány, illetve élethű térképek.

Gépigény[szerkesztés]

MINIMÁLIS

CPU: 1.0 GHz, RAM: 512 Mb (1GB Windows Vista-hoz), VGA: 64MB DirectX kompatibilis videókártya, pixel shader 2.0 támogatással, Op. rendszer: Windows XP vagy Windows Vista, DirectX , Merevlemez: 1GB üres hely, Hangkártya , Optikai egys. Internet kapcs: 256kbit Cable/DSL kapcsolat

Előfizetés[szerkesztés]

Az előfizetés úgy működik hogy lehet venni 700, 1400, 2800 és 7000 BF-et. Az oldalon rá kell kattintani arra hogy Get battlefoundsés ott ki lehet választani mennyi BF-et akarsz venni. Miután beállítottad add meg a saját kártyaadataidat. Hogyha ezzel végeztél megkapod a neked járó BF-et. Mikor megkaptad a BF-et elköltheted bármilyen ruhára.

A játék célja[szerkesztés]

A játék célja az, hogy fogyjon el az ellenfél pontjainak száma. A pontokat úgy lehet csökkenteni hogyha megölsz egy embert. Ezek után ha meghalsz mindig újraéledsz egy zászlónál de kevesebb pontja lesz a csapatodnak. Zászlót úgy lehet gyűjteni (vagy lehúzni) hogyha közel mész hozzá és megvárod míg a fejed fölötti sáv (ami ekkor megjelenik) kékké nem válik. Minél több zászlótok van annál gyorsabban megy le az ellenfél pontszáma. A játékindításhoz rá kell kattintani arra, hogy play now. Miután elindítottad engedélyezd a telepítést.

Az embercsoprtok[szerkesztés]

Két csoport van:Királyiak és Nemzetiek.

Nemzetiek: 3.Birodalmi katonák ,alap a II.vh-s mp-40(vagy MG-42,vagy Scoped Kar98) ,németes szerkók ,király kinézetek

Királyiak: tipikus amerikai katonák ,alap szövetséges fegyók:Thompson,BrowningM1919 és Scoped Springfield) ,II.vh-s amerikai katonai öltözetek ,atomjó kinézetek

Összeségében ennyi.

Érdekesség[szerkesztés]

-Folyamatos pályafrissítés egy halomnyi bugot hozott a holdos pályán van valahol elrejtve egy kapu,amin egy szobába érsz,ami tele van warfundal ,hamarosan új nép(az terjeng vagy a Vörös Hadsereg,vagy a (japán)Birodalmi hadsereg lesz az)