Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztő:AdamoITALY1994/próbalap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Russian Global Security & Italian ismertebb nevén és ahogy a köznyelv elfogadja és ismeri RGS A. Dániel aki anyai ágon orosz, alapította 2012. novemberén. A név egy tescos beitalozás alkalmával jött létre, akik anno még a Cadillac Drive csoportba tartoztak. A csoport lényege mindenki egyen jogúsága, a csoportban mindenki adminisztrátor tehát különösebb kép nincs vezetője a csoportnak! A csoport pár tevékenysége az 1 év alatt:

-2012 év novemberében lakásépítésre kérték fel a csapat tagjait akik remek munkával és szakértelemmel 3 hónap alatt egy remek lakást csináltak a Johhny Gold streeten! Hatalmas mennyiségű italok fogytak el a 3 hónap alatt.

-2012.12.31.ei Botfai szilveszterre 12-13 fővel érkeztek ki (+2-3 fő akik csoporton kívüliek) nagyon erős szívós brigáddal, a buliban többszörös túlerő volt kb 25-35 ember akik megakarták fékezni a csoport bejutását ez fél óráig sikerült nekik míg nem az egyik tag ezt megelégelve egy üveg pezsgőt hajított a "biztonságiak" felé így fél óra után sikeresen betörtek és a 4000/fő-s belépőből a szervezőknek max 1-2 ezer forint bevételük lett. A csoport kulturáltan próbált szórakozni addig míg egy fiatal srác negatív viselkedéssel (az egyik csoporton kívülit leköpte kókuszos süteménnyel) magára haragítva a csoport pár tagját kialakult a teljes káosz! A házigazdák közül kb 12-13an lehettek az RGS fiataljai közül 5-6-an harcoltak és pár perc alatt az egész bulit "kipakolták" sérülések nélkül. Míg a házigazdák részéről orrvérzések, sérülések, karcolások keletkeztek. Ezután távozóra vették az RGS ifjai a helyszínt de kint is folytatódtak a felszopások így kialakult pár 1v1. Ezután eltávoztak és egy másik baráti brigáddal töltötték az új év első éveit a belvárosba. A csoport ekkor *5 teljesítményt kapott az éjszakai élettől hiszen nagyon összeszedetten és egymásra figyelve álltak ki egymásért és a 2 hónapos csoportért! A buli utóhangja természetesen arról szólt hogy az RGS balhés, verekedős brigád, feljelentéssel fenyegetőztek de sajnos idejükből jócskán kifutottak hiszen februárt írtunk akkor már!

-A január, február csendes volt pár atrocitás történt de lényegtelenek, illetve több tagnak volt februárba és márciusba elég jó színvonalú bulija Szerbiában illetve Teskándba a 4-edmbe illetve Johhny Goldba. A szerbiai buli érdekes volt hiszen egy audi A8al érkező símaszkos brigád próbálta megzavarni a bulit kisebb nagyobb sikerekkel.

-Márciusban történt pár Johhny Gold utcai házi buli itt is szintén kisebb nagyobb szomszédos felszopkodásokkal de tettlegességig nem fajult a dolog egyszer sem. Itt az egyik tag átváltozott sokszor üveggé ami rettentő veszélyes volt! Illetve ekkor mentettek autót is!

-Április és május viszont ismét hangos volt hiszen a helyi külföldi vállalkozó péket gyalázták meg saját üzlete előtt teljesen megérdemelten! De ebből az RGS egyik tagja húzta a rövidebbet a korrupció miatt egy viszonylag magas pénzbírsággal. Májusban fesztiválokon verették az ipart.

-Június, július ismét kemény volt hiszen rengeteget éjszakáztak a brigád tagok! Júniusban egy vonyarci túrát iktattak be és a reggeli órákban a piacon voltak láthatók páran, kirívó viselkedéssel. Majd következett egy spontán balaton körüli túra ami maratoni volt hiszen a 3 tag akik elmentek a túrára reggel 8kor még siófokon reggeliztek illetve pár órával előtte a Balatonfüredi tescoban okoztak kellemetlen pillanatot az ott dolgozó 50 embernek akik rettegésben és félelemben dolgoztak a szimplán csak vásárló RGS fiataljai mellett, a biztonsági őrök is tehetetlenek voltak. 10 órakor még Nagykanizsán autózgattak a srácok majd 11-12 körül nyugovóra tértek. Ez volt az RGS eddigi leghosszabb túrája sok aranyköpéssel megfűszerezve!

-A nyár további részében is sok túra volt a legnagyobbra július vége felé került sor mikor 2-3 autóval ugrottak le az egyik tag születésnapja alkalmából vonyarcra egyet szórakozni. A sima hétvégi napok se teltek érdemtelenül a stúdió gradenbe iszogatták el pénzüket amiket innen onnan szereztek ki munkából ki más egyéb tevékenységből. A nyáron rengetegszer került sor kuponos sörözgetésekből is de erről több információt nem adtak ki a csoport tagjai!

-Szeptember, október se volt gyenge egy hatalmas szüreti fesztiválon dolgoztak de többségében görbültek a srácok! Október végén pedig kisgörbőn görbültek a ragazzik!

-Mára pedig már november írunk (2013.11.01) eddig nem történt semmi de gondolhatjuk hogy nem lesz unalmas ez a hónap se.

Az alapító tagok: A. Dániel, Tóth N., Sz. Bence, Sz. Martin, T. Ádám, P. Márk és M. Marcell. A csoportban megfordultak: M. Richárd, Horváth A, K. Péter akik mára már különböző okokból nem tagjai a csoportnak. A jelenlegi csoport: a 7 alapító tag mellett B. Balázs, Cs. Krisztián, és B. Milán. Az RGS legkisebb létszáma 9 fő volt idén szeptemberben de a stabil 10et az 1 év alatt hozta mindig a csoport. A csoport lényege titkos információk átadása, közzé tétele, az emberi gyarlóság megvitatása ill. hétköznapi dolgok! Tevékenységeik emellett házi bulik biztonsági lebonyolítása, védése, emellett futball mérkőzések látogatása illetve kosár labda de ez még nagyon alacsony számban történik meg a tagok között. A Russian Global Securityba nagyon sokan szeretnének a mai napig bele tartozni de azt több hónapos, éves bizonyítással és nem kevés pénzzel lehet csak megvalósítani mire a 10 tag 100 %ban elfogadja és elismeri! 2013.11.01.