Ugrás a tartalomhoz

Fő nyilvános naplók

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2022. december 17., 12:15 Virgoci vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Szerkesztő:Virgoci/próbalap (Új oldal, tartalma: „A vénasszonyok nyara A vénasszonyok nyarát akár egy évszak, az ősz külön időszakának is nevezhetjük. Amikor vége a nyárnak és elkezdődik a szeptember, akkor van egy felmelegedés sok napsütéssel, tavaszias hőmérséklettel. Ez az időjárási szak minden évben megfigyelhető. 2022-ben szeptember 13-ától kezdődött ez az időszak. Máshol úgy is ismerhetik, hogy indián nyár.”)
  • 2022. november 27., 11:35 Virgoci vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Szerkesztő:Virgoci (Új oldal, tartalma: „'''A vénasszonyok nyara''' A vénasszonyok nyarát akár egy évszak, az ősz külön időszakának is nevezhetjük. Amikor vége a nyárnak és elkezdődik a szeptember, akkor van egy felmelegedés sok napsütéssel, tavaszias hőmérséklettel. Ez az időjárási szak minden évben megfigyelhető. ''2022-ben szeptember 13.-ra'' esett ez az időszak. Máshol úgy is ismerhetik, hogy ''indián nyár''.”)
  • 2022. november 26., 12:52 Virgoci vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Szerkesztővita:Virgoci (Új oldal, tartalma: „'''A vénasszonyok nyara''' A vénasszonyok nyarát akár egy évszak, az ősz külön időszakának is nevezhetjük. Amikor vége a nyárnak és elkezdődik a szeptember, akkor van egy felmelegedés sok napsütéssel, tavaszias hőmérséklettel. Ez az időjárási szak minden évben megfigyelhető. ''2022-ben szeptember 13.-ra'' esett ez az időszak. Máshol úgy is ismerhetik, hogy ''indián nyár.''”)
  • 2022. november 26., 12:38 Virgoci vitalap szerkesztései felhasználói fiók létrehozva