„Tupu” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Címkék: Visszaállítva Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés
a Visszaállítottam a lap korábbi változatát 2001:4C4C:20EC:C900:9C90:C3DF:CC9F:2737 (vita) szerkesztéséről 5.2.202.221 szerkesztésére
Címke: Visszaállítás
1. sor: 1. sor:


{{Televíziós műsor infobox}}
{{Televíziós műsor infobox}}
A '''Tupu''' (franciául "Toupou") egy francia-kanadai animációs sorozat. Pepper Sue és Elastik Jane készítették. A műsor a címadó lányról szól, aki a Central parkban él. Különleges képessége, hogy tud beszélni az állatokkal, sőt, a legjobb barátja is egy állat: egy mókus. Tupu később a vadon összes állatával összebarátkozott. A főszereplők közé tartozik még egy polgármester is, valamint egy parkőr is, aki a sorozat fő gonoszának számít, mivelhogy folyton el akarja kapni Tuput. A sorozat 1 évadot élt meg 26 epizóddal. 23 perces egy epizód. Külföldön 2004-től 2012-ig vetítette több tévécsatorna is. [[MagyaroNország]]on a [[Minimax]] mutatta be.
A '''Tupu''' (franciául "Toupou") egy francia-kanadai animációs sorozat. Pepper Sue és Elastik Jane készítették. A műsor a címadó lányról szól, aki a Central parkban él. Különleges képessége, hogy tud beszélni az állatokkal, sőt, a legjobb barátja is egy állat: egy mókus. Tupu később a vadon összes állatával összebarátkozott. A főszereplők közé tartozik még egy polgármester is, valamint egy parkőr is, aki a sorozat fő gonoszának számít, mivelhogy folyton el akarja kapni Tuput. A sorozat 1 évadot élt meg 26 epizóddal. 23 perces egy epizód. Külföldön 2004-től 2012-ig vetítette több tévécsatorna is. [[Magyarország]]on a [[Minimax]] mutatta be.


==Források==
==Források==

A lap 2021. szeptember 25., 12:40-kori változata

Tupu
Műfaj
  • gyermekeknek szóló televíziós sorozat
  • televíziós kalandfilm-sorozat


OrszágFranciaország
Nyelvfrancia
Évadok1
Epizódok26
Gyártás
Gyártó
  • Xilam
  • Tooncan
  • France 3
ForgalmazóWarner Bros. Television
Sugárzás
Eredeti adó
  • France 3
  • Gulli
  • Super Écran
Eredeti sugárzás2005. április 4. – 2005. július 29.
További információk
SablonWikidataSegítség

A Tupu (franciául "Toupou") egy francia-kanadai animációs sorozat. Pepper Sue és Elastik Jane készítették. A műsor a címadó lányról szól, aki a Central parkban él. Különleges képessége, hogy tud beszélni az állatokkal, sőt, a legjobb barátja is egy állat: egy mókus. Tupu később a vadon összes állatával összebarátkozott. A főszereplők közé tartozik még egy polgármester is, valamint egy parkőr is, aki a sorozat fő gonoszának számít, mivelhogy folyton el akarja kapni Tuput. A sorozat 1 évadot élt meg 26 epizóddal. 23 perces egy epizód. Külföldön 2004-től 2012-ig vetítette több tévécsatorna is. Magyarországon a Minimax mutatta be.

Források