„Utazom.com” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
a Weboldalak kategória hozzáadva (a HotCattel)
16. sor: 16. sor:


== Források ==
== Források ==
[http://utazom.com utazom.com]
[http://utazom.com utazom.com Utazási iroda]


[[Kategória:Weboldalak]]
[[Kategória:Weboldalak]]

A lap 2012. december 12., 17:28-kori változata

Az utazom.com utazási iroda és internetes magazin 2010 decemberében alakult Budapesten. Az online utazási iroda kezdetben kalandtúrák szervezésével és értékesítésével foglalkozott, illetve egy saját utazási és életmód-magazin létrehozásával, majd 2011 nyarán egzotikus utazásokkal, városlátogatásokkal és nyaralásokkal egészítette ki a kínálatát.

Az utazási iroda

Tematikus kínálataiban megtalálható az aktív kalandturizmus (például Via Ferrata-túrák, gyalogtúrák, kerékpáros túrák) vagy távoli országokba szervezett egzotikus utazások is (például Peru, Nepál, Machu Picchu romvárosa vagy a Mount Everest alaptábora).

Az elmúlt időszakban az iroda újabb távoli és közelebbi úti célokat vett fel kínálatába. Kuba, amely főleg fehér homokos strandjairól, a szivarról és a salsáról ismert, vagy Mexikó ahol a nemzeti parkok és a tequila, nemrég kerültek az ajánlatba. Az iroda ugyanakkor Európában is terjeszkedik, történelmében gazdag nagyvárosokba szervez utakat: Londonba, Párizsba, vagy Barcelonába.[1] A magazinhoz kapcsolódva részt vesz egy fotópályázat szervezésében és lebonyolításában is[2], a National Geographic Magazinnal karöltve.

A magazin

A magazin[3] tartalmának nagy része saját utazás vagy aktív mindennapok során átélt, emberközeli élmények leírása. Cikkei lehetővé teszik, hogy az olvasó közelebb kerüljön a természet szépségeihez, távoli kultúrák érdekességeihez, szem elé kerül a mozgás és az utazás fontossága. Az utazás valódi értékekkel ajándékoz meg: közös élményekkel és tapasztalatokkal, amik örökre emlékezetesek maradnak.

Vendégváró

Az utazom.com nemrégiben felvásárolta a "Vendégváró.hu" portált.[4]

Jegyzetek

Források

utazom.com Utazási iroda