„Mentőhelikopter (televíziós sorozat)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
Mentőhelikopter
'''Mentőhelikopter'''egy német televíziós sorozat.


Német sorozat, a katonai mentőhelikopteres egység kalandjairól szól. A kezdetben lévő 4 főszereplő folyamatosan kicserélődik a sorozat folyamán. A legtöbb részben Oliver Hörner szerepel. Ő a 10.részben Érkezett Frank Stieren azaz Max helyére aki súlyos balesetet szenvedett.
A sorozat, a katonai mentőhelikopteres egység kalandjairól szól. A kezdetben lévő 4 főszereplő folyamatosan kicserélődik a sorozat folyamán. A legtöbb részben Oliver Hörner szerepel. Ő a 10.részben Érkezett Frank Stieren azaz Max helyére aki súlyos balesetet szenvedett.

Pilóták: Alex majd Jens. Érdekesség hogy Jens korábban már feltűnt a sorozatban, akkor Alex helyett ugrott be.
*Pilóták: Alex majd Jens. Érdekesség hogy Jens korábban már feltűnt a sorozatban, akkor Alex helyett ugrott be.
Technikusok: Max majd Wollcke. Maxról a balesete után nem hallani többet.
Orvosok: Maren, távozása után Ilona aki balesete után már nem tér vissza és helyét Sabine veszi át.
*Technikusok: Max majd Wollcke. Maxról a balesete után nem hallani többet.
*Orvosok: Maren, távozása után Ilona aki balesete után már nem tér vissza és helyét Sabine veszi át.
Szanitécek: Thomas az elejétől szerepel ű, de volt egy időszak amikor máshol dolgozott, helyette Torsten volt a csapat tagja. Thomas visszatértével Torsten elhagyta a csapatot. Thomas végleges távozása után Paul vette át a helyét aki egy szerencsétlen eset közben meghalt. Helyére Johnny érkezett. Érdekesség hogy Torsten még később két részre visszatért a sorozatba.
*Szanitécek: Thomas az elejétől szerepel ű, de volt egy időszak amikor máshol dolgozott, helyette Torsten volt a csapat tagja. Thomas visszatértével Torsten elhagyta a csapatot. Thomas végleges távozása után Paul vette át a helyét aki egy szerencsétlen eset közben meghalt. Helyére Johnny érkezett. Érdekesség hogy Torsten még később két részre visszatért a sorozatba.

==Szereplők==
Szereplők: Magyarhangok:
Szereplők: Magyarhangok:
Mathias Leja (Alex) Haás Vander Péter
Mathias Leja (Alex) Haás Vander Péter

A lap 2012. február 13., 20:19-kori változata

Mentőhelikopteregy német televíziós sorozat.

A sorozat, a katonai mentőhelikopteres egység kalandjairól szól. A kezdetben lévő 4 főszereplő folyamatosan kicserélődik a sorozat folyamán. A legtöbb részben Oliver Hörner szerepel. Ő a 10.részben Érkezett Frank Stieren azaz Max helyére aki súlyos balesetet szenvedett.

  • Pilóták: Alex majd Jens. Érdekesség hogy Jens korábban már feltűnt a sorozatban, akkor Alex helyett ugrott be.
  • Technikusok: Max majd Wollcke. Maxról a balesete után nem hallani többet.
  • Orvosok: Maren, távozása után Ilona aki balesete után már nem tér vissza és helyét Sabine veszi át.
  • Szanitécek: Thomas az elejétől szerepel ű, de volt egy időszak amikor máshol dolgozott, helyette Torsten volt a csapat tagja. Thomas visszatértével Torsten elhagyta a csapatot. Thomas végleges távozása után Paul vette át a helyét aki egy szerencsétlen eset közben meghalt. Helyére Johnny érkezett. Érdekesség hogy Torsten még később két részre visszatért a sorozatba.

Szereplők

Szereplők: Magyarhangok: Mathias Leja (Alex) Haás Vander Péter Gerit Kling (Maren) Kisfalvi Krisztina Ulrich Baehnk (Thomas) Kerekes József Frank Stieren (Max) Oliver Hörner (Wollcke) Gáspár András; Dózsa Zoltán Julia Heinemann (Ilona) Radó Denise Tom Wlaschiha (Torsten) Megyeri János Nikolas König (Jens) Gáspár András Marlene Marlow (Sabine) Mitch Ildikó

              (Paul)   Breier Zoltán

Patrick Wolff (Johnny) Posta Viktor