„Szerkesztő:Beroesz/Hogyan legyünk wikiöngyilkosok?” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
a elütés
1. sor: 1. sor:
{{információk-eleje}}
{{információk-eleje}}
A Wikipédiában eltöltött hosszabb-rövidebb idő vége a Wikihalál (vagy Wi''ki''múlás). Wikipédia szempontjából a wikihalál azt jelenti, hogy egy szerkesztő tevékenysége véglegesen és visszavonhatatlanul véget ér. A szerkesztői tevékenységének véget vető wikihalál történhet kényszerítés (pl. blokk egy Wikitanácsi döntés után) vagy a szerkesztői önkéntes vállalása alapján. Jelen esszé tárgyát azon esetek vizsgálata képezi, amikor a szerkesztői tevékenység a szerkesztő saját akaratából ér véget.
A Wikipédiában eltöltött hosszabb-rövidebb idő vége a Wikihalál (vagy Wi''ki''múlás). A Wikipédia szempontjából a wikihalál azt jelenti, hogy egy szerkesztő tevékenysége véglegesen és visszavonhatatlanul véget ér. A szerkesztői tevékenységének véget vető wikihalál történhet kényszerítés (pl. blokk egy Wikitanácsi döntés után) vagy a szerkesztő önkéntes vállalása alapján. Jelen esszé tárgyát azon esetek vizsgálata képezi, amikor a szerkesztői tevékenység a szerkesztő saját akaratából ér véget.


Ezen esszé szerzője senkit nem kíván wikiöngyilkosságra buzdítani.
Ezen esszé szerzője senkit nem kíván wikiöngyilkosságra buzdítani.

A lap 2011. október 26., 14:36-kori változata

Tudnivalók

A Wikipédiában eltöltött hosszabb-rövidebb idő vége a Wikihalál (vagy Wikimúlás). A Wikipédia szempontjából a wikihalál azt jelenti, hogy egy szerkesztő tevékenysége véglegesen és visszavonhatatlanul véget ér. A szerkesztői tevékenységének véget vető wikihalál történhet kényszerítés (pl. blokk egy Wikitanácsi döntés után) vagy a szerkesztő önkéntes vállalása alapján. Jelen esszé tárgyát azon esetek vizsgálata képezi, amikor a szerkesztői tevékenység a szerkesztő saját akaratából ér véget.

Ezen esszé szerzője senkit nem kíván wikiöngyilkosságra buzdítani.