Viewing abuse filter 86: Az AÜ fejlécének eltávolítása

A(z) 86 szűrő szerkesztése

A szűrő egy régi verzióját nézed. Az idézett statisztikák a szűrő legújabb verziójára vonatkoznak.Vissza a szűrő előzményeihez.

A szűrő tulajdonságai
Szűrő azonosítója:86

Leírás:

(mindenki számára látható)
Statisztikák:Az utolsó 741 műveletnél ez a szűrő 0 (0%) alkalommal talált egyezést. Az átlagos futtatási idő 0,25 ms volt, és 0,6 feltételt fogyasztott el.
Feltételek:
article_prefixedtext == "Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala" & (!(new_wikitext irlike "(\{\{Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala/fejrész\}\}|\<!-- Az új üzenetet mindig legalulra írd! Köszönjük --\>|AZ ÚJ ÜZENETEKET NE IDE ÍRD, HANEM A LAP ALJÁRA, és különben is használd a lap tetején a \"SZERKESZTÉS\" melletti \"új szakasz nyitása\" FÜLET)") & (old_wikitext irlike "(\{\{Wikipédia:Adminisztrátorok üzenőfala/fejrész\}\}|\<!-- Az új üzenetet mindig legalulra írd! Köszönjük --\>|AZ ÚJ ÜZENETEKET NE IDE ÍRD, HANEM A LAP ALJÁRA, és különben is használd a lap tetején a \"SZERKESZTÉS\" melletti \"új szakasz nyitása\" FÜLET)"))
Megjegyzések:
Tulajdonságok:
Utoljára módosította:Balint36 (vitalap | szerkesztései), 2022. december 26., 20:52-kor
Előzmények:A szűrő előzményeinek megtekintése
Eszközök:Szűrő exportálása egy másik wikibe
Egyezés esetén végrehajtandó műveletek

A szűrő egy régi verzióját nézed. Az idézett statisztikák a szűrő legújabb verziójára vonatkoznak.Vissza a szűrő előzményeihez.