Minden nyilvános napló

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2019. május 18., 19:07 Szipucsu vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Vita:Játék (pedagógiai módszer) (Új oldal, tartalma: „== Forrásmegjelölés teljes hiánya == A cikk egyáltalán nem tartalmaz forrásokra utalást. Egy helyen említi Robert Fisher könyvét, de a könyv címe nem der…”)
  • 2009. szeptember 26., 21:38 Szipucsu vitalap szerkesztései átnevezte a(z) Presente lapot a következő névre: Presente dell'indicativo (1. A Presente túl általános, kijelentő, feltételes és kötőmódban is van. Szóljon ez akkor a kijelentő mód jelen idejéről! 2. A Presente az olasz mellett a spanyol és portugál nyelvben is a jelen időt jelenti, így az átnevezéssel az is)
  • 2009. szeptember 26., 21:38 Szipucsu vitalap szerkesztései átnevezte a(z) Vita:Presente lapot a következő névre: Vita:Presente dell'indicativo (1. A Presente túl általános, kijelentő, feltételes és kötőmódban is van. Szóljon ez akkor a kijelentő mód jelen idejéről! 2. A Presente az olasz mellett a spanyol és portugál nyelvben is a jelen időt jelenti, így az átnevezéssel az is)
  • 2006. október 4., 00:42 Szipucsu vitalap szerkesztései felhasználói fiók létrehozva