Fő nyilvános naplók

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2022. augusztus 13., 09:45 Nemzsváros vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Sablon:Kataszter (Új oldal, tartalma: „<includeonly>A kataszteri közösségek {{#invoke:Austria|cadastre}}.<ref>[https://www.bev.gv.at/portal/page?_pageid=713,2601283&_dad=portal&_schema=PORTAL Katastralgemeindenverzeichnis], www.bev.gv.at</ref></includeonly><noinclude>{{Sablondokumentáció}}</noinclude>”)
  • 2022. augusztus 13., 09:45 Nemzsváros vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Modul:Ausztria (Új oldal, tartalma: „local p = {} function mylinkedarticle(myqid) local myreturnstring = mw.wikibase.getLabel(myqid) return myreturnstring end function mycurrentpage(myqid) if not myqid then -- get id of current page myqid = mw.wikibase.getEntityIdForCurrentPage() end return myqid end function p.cadastre(frame) local qmuni = frame.args[1] qmuni = mycurrentpage(qmuni) local myentity = mw.wikibase.getEntity(qmuni) local myprop = mw.wikibase.resolvePrope…”)
  • 2022. augusztus 12., 13:17 Nemzsváros vitalap szerkesztései felhasználói fiók létrehozva