Ugrás a tartalomhoz

Fő nyilvános naplók

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2023. január 22., 14:04 Hosszú fiú vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Kulcsszósűrűség (Új oldal, tartalma: „A '''kulcsszósűrűség''' egy százalékos formában kifejezett arány, amely azt mutatja meg, hogy egy szó vagy kifejezés milyen gyakorisággal jelenik meg egy szövegben a benne lévő szavak teljes számához képest. Kiszámítása a következő formula szerint történik: kulcsszó szám/összes szószám*100. Tehát ha például egy 500 szavas szövegben egy adott kulcsszó vagy kifejezés 5 alkalommal jelenik meg, akkor 5/500*100=1% a kulcsszósűrűsé…”)
  • 2023. január 15., 15:12 Hosszú fiú vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: Helyi keresés (Új oldal, tartalma: „Helyi keresés (Internet) A helyi keresés (local search) kifejezés az explicit vagy implicit földrajzi vonatkozással rendelkező keresőlekérdezésekre utal; a Google által az ezekre a lekérdezésekre adott eredmények a keresőtalálati lista elkülönített ún. Local Pack vagy 3 Pack részén jelennek meg. A helyi keresések sajátosságai között a tranzakciós felhasználói szándék, a mobiltelefon segítségével történő lekérdezés, valamint a…”)
  • 2023. január 15., 15:01 Hosszú fiú vitalap szerkesztései létrehozta a következő lapot: 301 redirect (Új oldal, tartalma: „A 301-es redirect, vagyis 301-es átirányítás egy szerveroldali átirányítás, mely a felhasználók és a keresőmotor-robotok számára jelzi, hogy egy weboldal végérvényesen új helyre költözött, vagy törlésre került, de nagyon hasonló tartalommal egy másik helyen elérhető. <ref>[https://entercomgroup.hu/301-redirect-301-es-atiranyitas Entercomgroup (é.n.): ''301 Redirect vagy átirányítás''] Hozzáférés: 2023. január 15.</ref> A webhel…”) Címke: VisualEditor: átváltott
  • 2022. január 3., 17:52 Hosszú fiú vitalap szerkesztései felhasználói fiók létrehozva