Fő nyilvános naplók

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2024. január 27., 09:31 94.21.205.27 vitalap létrehozta a következő lapot: Bambie thug (Új oldal, tartalma: „'''Cuntry Ray Robinson''', ismertebb nevén '''Bambie Thug''', ír énekes. Az ouija pop műfajában alkot. Dalaiban gyakori az utalás a drogokra (Doonsday Blue című dala a metamfetaminról szól)ami miatt rengeteg botrányba keveredett, egy interjúban azonban bejelentette, hogy ezeket a dalszövegeket az inspirálta, hogy ő maga is fiatalkorában a drogok rabja volt. 2022-ben nonbinarynak vallotta magát, vagyis sem a nők, sem a férfiak közé nem sorolja…”)
  • 2024. január 25., 21:30 94.21.205.27 vitalap létrehozta a következő lapot: UIM e1 series (Új oldal, tartalma: „Az UIM E1 világbajnokság a világ első teljesen elektromos motorcsónak-sorozata, ahol nyolc csapat a világ minden tájáról indul hét versenyhétvégén Európában és a Közel-Keleten. A sorozat kiemelkedő csapattulajdonosokat vonzott az élet minden területéről, köztük Tom Brady amerikaifutball-hátvéd, Marc Anthony amerikai énekes és színész, Sergio Perez mexikói autóversenyző, Florian Hempel német kézilabázó, Jens "Jeb" Bergensten sv…”) Címkék: Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés