Ugrás a tartalomhoz

Fő nyilvános naplók

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2024. július 30., 10:20 89.133.124.226 vitalap létrehozta a következő lapot: Szentimrey Webdesign (Új oldal, tartalma: „A Szentimrey Webdesign egy magyar kreatív ügynökség, amely webdesign, branding, és online marketing szolgáltatásokra specializálódott. Az ügynökség egyedi weboldalakat és webshopokat tervez, arculattervezést végez, valamint SEO optimalizálást, közösségi média marketinget és tartalommarketing kampányokat kínál. Emellett oktatást és mentorálást is nyújt a kreatív ipar szereplőinek, különösen művészeknek, intézményeknek és kisv…”) Címkék: Vizuális szerkesztés Edit Check (references) activated Edit Check (references) declined (uncertain)