Minden nyilvános napló

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2023. június 12., 09:37 84.206.11.64 vitalap létrehozta a következő lapot: Ennie Smith (writer) (Új oldal, tartalma: „(born 1985, Hungary - ) Archaeologist and writer. Her debut novel is School of Ladies - The Debutantes (2017). Other penname is N.C. Smith. == Autobiography == She raised up in Hungary (Central Europe). She has two older sisters, her father was mechanic, her mother was a sales manager. She is obsessed with History since her childhood, she was only five, when her grandmother read her the stories from the Bible, and she learned it all by ear. She graduated as archa…”) Címke: Vizuális szerkesztés