Minden nyilvános napló

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2018. szeptember 30., 09:55 2a02:ab88:51c3:e900:5bf4:4270:bbff:45cd vitalap létrehozta a következő lapot: Fgnj fd hgtsErnest Werner von Siemens (https://upload.wikimhttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d0/CC-BY-SA_icon.svg/120visszavonhatatlan engedélyt adsz annak felhasználására a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 licenc és – ha magad írtad – a GFDL szerint, és elfogadod, hogy az újrafelhasználóknak elég közvetve, a wikioldalra mutató linken vagy URL-en keresztpx-CC-BY-SA_icon.svg.pngedia.ohttps://www.gnu.org/licenses/fdl.htmlrg/wikipedia/commons/thumb/d/d0/CC-BY-SA_icon.svg/120px-CC-BY-SA_icon.svg.png) Címke: Vizuális szerkesztés