Minden nyilvános napló

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2023. március 21., 21:14 2a00:1110:10a:d970:8df6:d101:8137:dfe6 vitalap létrehozta a következő lapot: A Magyar Honvédség Parancsnoksága (Új oldal, tartalma: „RENDELTETÉS A Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) az ország katonai védelemre való felkészítésének stratégiai szintű tervező-szervező és a Magyar Honvédség (MH) katonai tevékenységének felső és műveleti szintű feladatait irányító vezető szerve. Alapvető rendeltetése szerint biztosítja Magyarország függetlenségének, területi épségének és határainak védelmét, továbbá nemzetközi szerződésből eredő közös védelmi…”) Címkék: Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés