Ugrás a tartalomhoz

Fő nyilvános naplók

Ez a Wikipédia naplóinak összesített listája. Szűkítheted a találatokat a napló típusára, a szerkesztő nevére, az érintett lap címére vagy a bejegyzés dátumára szűrve. A felhasználó és a lap neve kis- és nagybetűérzékeny.
Ha egy esemény egy felhasználót érint (pl. blokkolás), a Cím mezőbe a felhasználói lapját kell írnod (pl. Szerkesztő:Gipsz Jakab). A Felhasználó mezőben sosem kell Szerkesztő: előtag.

Rendszernaplók
  • 2024. március 23., 16:57 2001:4c4e:1541:b500:21c7:41b0:d951:1386 vitalap létrehozta a következő lapot: Csupaszon New Yorkban (Új oldal, tartalma: „<ref><big>Nagy szöveg</big></ref><nowiki>ide írd a formázatlan szövege<nowiki><nowiki>ide írd a formázatlan szöveget</nowiki><now<nowiki><nowiki>ide írd a formázatlan szöveget</nowiki><nowiki><nowiki>ide írd a formázatlan szöveget</nowiki><nowiki><nowiki>ide írd a formázatlan szöveget</nowiki><nowiki><nowiki>ide írd a formázatlan szöveget</nowiki><nowiki><nowiki>ide írd a formázatlan szöveget</nowiki><nowiki><nowiki>ide írd a formázatlan sz…”)