„Aranyosi Péter (humorista)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
'''Aranyosi Péter''' (teljes nevén: ''Aranyosi Péter György'', [[Diósgyőr]], [[1972]].<ref>http://m.blog.hu/du/dumaszinhaz/image/palakat_kicsi.jpg</ref>) magyar humorista. A [[Dumaszínház]] tagja, a [[Showder Klub]] egyik állandó fellépője.
'''Aranyosi Péter''' (teljes nevén: ''Aranyosi Péter György'', [[Diósgyőr]], [[Miskolc]] [[1972]].<ref>[http://m.blog.hu/du/dumaszinhaz/image/palakat_kicsi.jpg A Dumaszínház tagjai]</ref>) magyar humorista. A [[Dumaszínház]] tagja, a [[Showder Klub]] egyik állandó fellépője.


==Pályája==
==Pályája==
14. sor: 14. sor:
==Források==
==Források==


* http://starity.hu/sztarok/aranyosi-peter/eletrajz/
* [http://starity.hu/sztarok/aranyosi-peter/eletrajz/ Aranyosi Péter életrajza]


[[Kategória:Magyar humoristák]]
[[Kategória:Magyar humoristák]]
[[Kategória:Miskolciak]]

A lap 2010. november 18., 23:22-kori változata

Aranyosi Péter (teljes nevén: Aranyosi Péter György, Diósgyőr, Miskolc 1972.[1]) magyar humorista. A Dumaszínház tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője.

Pályája

Tanulmányait a miskolci Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában, majd a Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán végezte. A Rádiókabaré munkatársa volt, majd az Esti Showderhez került, a műsor indulásakor a Design Center rovat felelőseként dolgozott. Közönségszervezője volt a Mónika shownak is, majd a Godot Dumaszínházban kezdte meg fellépéseit.

Családja

Nős, két gyermek édesapja.

Jegyzetek

Források