„Someone to Call My Lover” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
nincs szerkesztési összefoglaló
A dalt [[Grammy-díj]]ra jelölték [[2002]]-ben, de a díjat [[Nelly Furtado]] ''[[I’m Like a Bird]]'' című száma nyerte el.
 
<!--
==Videoklip és remixek==
A dal videoklipjét [[Francis Lawrence]] rendezte. A klip elején Janet az autójában ülve énekel, miközben egy rejtélyes idegen sétál az úton. A második versszaknál Janet egy mezőn énekel, majd egy bárba megy, ahol emberek táncolnak és kártyáznak. A remixhez készült videoklip hasonló, de Jermaine Dupri is szerepel benne.
Directed by [[Francis Lawrence]], the video starts with a jukebox loading to play the song. The music begins with Jackson driving singing the first verse and chorus with a mysterious stranger walking down the road. During the second verse, she is performing in a field. By the bridge of the song, Jackson, wearing a green dress, is walking in a bar. There are lot of activities going on. People are playing cards and arcarde games, and dancing. By the B-Section, she is sitting on the jukebox with a different outfit change. This takes us to another chorus when she is dancing with the patrons of the bar. Towards the end of the song, she is outside in her original outfit that continuously switches back-and-forth from the bar and her outside. At the end of the video, she is hitching a ride from a red car. The So So Def Remix video is the same as the album version but contains [[Jermaine Dupri]]'s rapped vocals. He also appears in alternate scenes.-->
 
===Hivatalos remixek===
 
==Változatok==
;CD maxi kislemez
# Someone to Call My Lover (Single Edit)
# Someone to Call My Lover (Hex Hector/Mac Quayle Radio Mix)
# Someone to Call My Lover (So So Def Remix)
# Someone to Call My Lover (Velvet Mix)
# Someone to Call My Lover (Hex Hector/Mac Quayle Club Mix)
 
;CD maxi kislemez
# Someone to Call My Lover (Single Edit)
# Someone to Call My Lover (Hex Hector/Mac Quayle Club Mix)
# Someone to Call My Lover (So So Def Remix)
 
==Helyezések==

Navigációs menü