„Aranyosi Péter (humorista)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
aNincs szerkesztési összefoglaló
belső linkek
5. sor: 5. sor:
== Pályája ==
== Pályája ==


Tanulmányait a [[miskolc]]i Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában, majd a Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán végezte. A [[Rádiókabaré]] munkatársa volt, majd az [[Esti Showder]]hez került, a műsor indulásakor a ''Design Center'' rovat felelőseként dolgozott. Közönségszervezője volt a [[Mónika show]]nak is, majd a Godot Dumaszínházban kezdte meg fellépéseit.
Tanulmányait a [[miskolc]]i [[Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola|Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában]], majd a [[Nyíregyházi Főiskola|Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán]] végezte. A [[Rádiókabaré]] munkatársa volt, majd az [[Esti Showder]]hez került, a műsor indulásakor a ''Design Center'' rovat felelőseként dolgozott. Közönségszervezője volt a [[Mónika show]]nak is, majd a [[Dumaszínház|Godot Dumaszínházban]] kezdte meg fellépéseit.


== Családja ==
== Családja ==

A lap 2014. augusztus 8., 10:32-kori változata

Aranyosi az esztergomi Széchenyi téri nagyszínpadon

Aranyosi Péter György (Miskolc, 1972. július 19. –) magyar humorista. A Dumaszínház tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője.

Pályája

Tanulmányait a miskolci Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában, majd a Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán végezte. A Rádiókabaré munkatársa volt, majd az Esti Showderhez került, a műsor indulásakor a Design Center rovat felelőseként dolgozott. Közönségszervezője volt a Mónika shownak is, majd a Godot Dumaszínházban kezdte meg fellépéseit.

Családja

Nős, két gyermek édesapja.

Jegyzetek

Források

További információk