„David Zayas” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
nincs szerkesztési összefoglaló
a
 
==Életrajza==
David Zayas 1962. augusztus 15-én született Puerto Rico-ban. Ifjúkorát [[Bronx]]ban töltötte. Bár gyermekkori álmai közé tartozott a filmezés, a középiskola befejezése után a légierőhöz (United States Air Force) került, majd a Newyork City-i rendőrségnél mint rendőr folytatta a karrierjét, hogy támogathassa családját. Rendőr karrierje, lehetővé tette számára, hogy televíziós és a film-karakter színészként is dolgozhasson, főként bűnüldöző szervek tisztviselőit alakítva. A bűnüldözésben eltöltött munkája során szerzett tapasztalatából kifolyólag meggyőzően tudta játszani nyomozó, zsaru karaktereit.
 
Rendőr karrierje, lehetővé tette számára, hogy televíziós és a film-karakter színészként is dolgozhasson, főként bűnüldöző szervek tisztviselőit alakítva. A bűnüldözésben eltöltött munkája során szerzett tapasztalatából kifolyólag meggyőzően tudta játszani nyomozó, zsaru karaktereit.
 
1992-től tagja a labirintus Theater Companynak, itt találkozott későbbi feleségével [[Liza Colón-Zayas|Liza Colón]]nal is, kivel Los Angelesben telepedett le
 

Navigációs menü