REVOLUTION Software Kft.

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(REVOL Express számlázó program szócikkből átirányítva)
rEVOLUTION Software Kft.
AlapítvaMagyarország Budapest (1992)
SzékhelyMagyarország Budapest
VezetőkJuhász Zsolt kereskedelmi igazgató, Szalóki László termékfejlesztési igazgató
IparágÜgyviteli szoftverek
TermékekrEVOL Express számlázó program
Iroda++ ügyviteli szoftver
Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer

A rEVOLUTION Software Kft. weboldala
SablonWikidataSegítség

A rEVOLUTION Software 1992-ben alapított magyar szoftvercég, elsősorban pénzügyi-, ügyviteli- és könyvelőprogramokat készít, valamint ERP szoftvereket forgalmaz.

Történet[szerkesztés]

Az 1992-ben magyar tulajdonosi körrel alapított rEVOLUTION Software Kft. első számlázó programjával 1995-ben lépett a hazai piacra. A Számla ’95 elnevezésű szoftvert később a Számla No 1, majd a Számla No 2 fejlesztések követték, később megjelentek a SzámlaVarázsló, a SzámlaVarázsló Deluxe, a Házipénztár, Mérföldkő és az Abakusz elnevezésű programok. A rEVOLUTION Abakusz segítségével már komplett családi és pénzügyi nyilvántartásokat lehetett készíteni.

A 2007-es év fordulópont volt a cég történetében. A korábbi különálló szoftvereket összekapcsolták, és megszületett az egységesített, „dobozos” rEVOL Express moduláris számlázó és ügyviteli program, amelyet kifejezetten a mikro-és kisvállalkozások igényeihez igazítottak. A szoftver árának jelentős csökkentésével így már számos vállalkozás számára vált elérhetővé a gépi számlázás. Az újabb verziófrissítésekben finomították a programot, kijavították az esetleg előforduló hibákat és új funkciók kerültek a szoftverbe.

A rEVOLUTION Software minden vállalatméret számára kínál ügyviteli megoldást, legyen szó számlázásról, készletkezelésről, pénzügyek nyilvántartásáról, könyvelési folyamatok kezeléséről vagy ügyfélkapcsolatok ápolásáról. Ehhez a kisvállalati számlázó program megjelenését követően az Iroda ++ bevezetése volt a következő lépés. Az Iroda ++ egy kis- és középvállalkozások számára készített saját fejlesztésű ügyviteli-, pénzügyi- és könyvelő program, amely átláthatóvá és ellenőrizhetővé teszi a vállalkozások pénzügyi és ügyviteli folyamatait.

A közép- és nagyvállalatok igényeit a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer szolgálja ki, amely a cég saját fejlesztésű Diagnosztika és REVNAV moduljaival egészíthető ki, a gördülékenyebb és hatékonyabb bevezetés érdekében. 2008-ban a rEVOLUTION Software Kft. megszerezte a Microsoft Gold Certified partneri címet, és ugyancsak ebben az évben bekerült a Microsoft Dynamics partnereinek felső öt százalékát tömörítő Presidents' Clubba is.

A rEVOLUTION programok[szerkesztés]

A rEVOLUTION Software Kft. által forgalmazott mindhárom programcsalád moduláris felépítésű, így rugalmasan alakítható az adott vállalkozás igényeihez.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]