Modul:Lapvédelem/doc

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez a Modul:Lapvédelem dokumentációs lapja

Ez a sablon a lapvédelemmel kapcsolatos információkat kérdezi le. Ez minden lap esetén az első előfordulásnál költségesnek számít.

Függvények[szerkesztés]

  • p._testProtection(típus, szint, lap): Annak ellenőrzése, hogy a lap lap (ennek hiányában az aktuális lap) típus típusú (create, edit, move vagy upload) védelmi szintje szint (autoconfirmed, templateeditor, sysop vagy superprotect) szintű-e. A kimenete egy logikai érték.
    • p.testProtection(): wikiszövegből meghívható változat (1., 2., 3. névtelen paraméter (többféle más paraméternévvel) az előbbiek vagy 1. és 2. helyett param a {{védelem}}(?) paraméterértékeihez + igaz és hamis az igaz/hamis esetén visszaadandó értékhez, alapértelmezetten „true” és semmi)
  • p._figureProtection(lap): A {{védelem}}(?) sablon számára értelmezhető védelemtípus visszaadása (nem védett lapra nil) lap lapra, ennek hiányában az aktuális lapra nézve.
    • p.figureProtection(): wikiszövegből meghívható változat, bemenet nem lehet title objektum

A lap változó értéke wikiszövegből minden esetben a lap címe (vagy üres), Luából meghívva pedig title objektum, a lap címe (string) vagy a lap sorszáma (szám) lehet, egyéb típusú vagy üres stringből álló paraméterek esetén az aktuális lap címét használja.