Ugrás a tartalomhoz

Mit tenne a gyereked?

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Mit tenne a gyereked?
Műfajgasztroshow

MűsorvezetőÖrdög Nóra

NyelvMagyar
Évadok1
Epizódok10
Sugárzás
Eredeti adó
Eredeti sugárzás2018. október 10.2018. december
Státuszbefejezett
KorhatárTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
SablonWikidataSegítség

A Mit tenne a gyereked? a TV2 gyerekekkel foglalkozó műsora, az angol What Whould Your Kid Do? címen alapul.[1]

Története

[szerkesztés]

2018. május 8-án Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Digital-Media Hungary konferencián bejelentette, hogy a Vigyázat, gyerekkel vagyok! és Vigyázat, szülővel vagyok! műsorokkal mellett egy újabb, gyerekekkel foglalkozó műsort indít a csatorna. 2018. szeptember 24-én a TV2 Csoport 2018-as őszi sajtótájékoztatóján bejelentették a műsorának kezdési időpontját.[2]

A műsor menete

[szerkesztés]

A műsorban a gyerekeket a szüleik különféle helyzetek elé állítják, a gyerekek azonban nem tudják, hogy filmezik őket, és nem egy szokásos napot töltenek például az iskolában. A műsorban a szülők versenyeznek majd egymással azon, hogy melyikük találja-e, a csemetéjük hogyan reagál majd az adott helyzetre, megszegi-e esetleg a szabályokat.

Jegyzetek

[szerkesztés]
  1. AJ: Az egyik legújabb angol műsort Magyarországon is elkészítik (magyar nyelven). SorozatWiki, 2018. május 8. (Hozzáférés: 2024. augusztus 15.)
  2. AJ: Minden nap más lesz a TV2-n, itt az új őszi műsorrend (magyar nyelven). SorozatWiki, 2018. szeptember 24. (Hozzáférés: 2024. augusztus 15.)