Mi Hazánk Ifjai

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Mi Hazánk Ifjai
Adatok
ElnökBinder Csaba
AlelnökAdame Donát
Cservenák Mihály György
Pércsi Viktória
Orosz Patrik

Alapítva2018. október 23.

IdeológiaNacionalizmus
Nemzeti radikalizmus
Euroszkepticizmus
Antikommunizmus
Antiglobalizmus
Keresztényszocializmus
Környezetvédelem
Politikai elhelyezkedésJobboldal
Hivatalos színeiPiros
Fehér
Zöld

Magyarország politikai élete
Weboldala

A Mi Hazánk Ifjai a Mi Hazánk Mozgalom politikai párt ifjúsági szervezete. Országos szervezőjük Fiszter Zsuzsanna.[1]

Története[szerkesztés]

2018. október 23-án, az 1956-os forradalom emléknapján a Mi Hazánk politikusai és egykori jobbikos politikusok a Corvin közben gyűlést tartottak, és megalapították a Mi Hazánk Ifjai nevű ifjúsági tagozatot. A szervezett 18 és 30 év közötti fiatalokból áll.

Céljai[szerkesztés]

  • A Mi Hazánk Ifjai céljai közé tartozik a fiatalok megszólítása, a mentelmi jogok eltörlése, a kivándorlás és az illegális bevándorlás megakadályozása, fellépés a bűnözéssel szemben, a politikusbűnözők elszámoltatása, a betörők elleni önvédelem legalizálása, az oktatás rendbetétele, a rendvédelem és a honvédelem erősítése, a kórházak felújítása, a kutyaviadalok azonnali betiltása, a prostitúció és az LMBTQ-propaganda azonnali betiltása, az azonos neműek házasságának és a gyermekek általuk történő örökbefogadásának megakadályosáza, tiltása, a pedofil személyek kasztrálása és a magyar gazdák megsegítése.
  • A Mi Hazánk Ifjai további célja, hogy a szomszédos országokban őshonos és a külföldre vándorolt magyarokat is megszólítsa, Trianoni évfordulója pedig gyásznappá legyen nyilvánítva.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. „Egyértelmű, hogy a Fidesz a legnagyobb ellenség” – mondja a Mi Hazánk ifja az Azonnalinak. azonnali.hu, 2019. március 24. (Hozzáférés: 2024. január 15.)