MediaWiki:Blockedtext

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
A(z) $7 IP-címet, címtartományt vagy felhasználónevet blokkoltuk a Wikipédia működési szabályainak súlyos megsértése miatt. A blokkot $1 adminisztrátor állította be az alábbi indoklással:
$2

A blokk lejárata $6. Amíg a blokk életben van, nem tudod szerkeszteni a Wikipédia lapjait (de a saját vitalapodat általában igen). Másban nem vagy korlátozva – ha csak olvasni szeretnél, minden további nélkül megteheted. Ha kérdésed vagy kifogásod van, vagy úgy gondolod, hogy a blokkolás nem felelt meg a szabályoknak, fordulj az adminisztrátorokhoz (a megadott elérhetőségeiken keresztül).

$7 has been blocked by $1 admin. If you have objections, you can email $4 or contact other admins.

Egyes IP-címeken több ember osztozik, vagy más-más időpontban különböző emberek kapják meg. Elképzelhető, hogy egy másnak szánt blokkba futottál bele. (Ha nem érted, miért vagy blokkolva, valószínűleg ez a helyzet.) Ebben az esetben elnézésedet kérjük a kellemetlenségért! Próbálj meg regisztrálni; ha nem tudsz, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Ha be vagy jelentkezve, és adtál meg e-mail címet, küldhetsz levelet a blokkot beállító adminisztrátornak, vagy válaszolhatsz neki a saját vitalapodon.* Az esetleges egyéb elérhetőségeit a felhasználói lapján találod. Ezenkívül felveheted a kapcsolatot a többi adminisztrátor valamelyikével (lásd a lapon a „további elérhetőségek” oszlopot).
* Kivételes esetekben a levélküldést és a saját vitalap szerkesztését is letilthatja a blokkoló adminisztrátor.

A blokkal kapcsolatos üzenetekben írd meg az IP-címedet ($3), a blokk sorszámát ($5) és – ha be vagy jelentkezve – a felhasználónevedet! Érdemes magadról is írnod pár szót, nehogy összetévesszünk azzal, akinek a blokkot szántuk.