MediaWiki:Autoblockedtext

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Erről az IP-címről nem lehet szerkeszteni, mert egy blokkolt felhasználó korábban szerkeszteni próbált róla, ezért a Wikipédia szoftvere automatikusan blokkolta. A felhasználót $1 blokkolta az alábbi indoklással:

$2

A blokk lejárata: $6. Amíg a blokk életben van, nem tudod szerkeszteni a Wikipédiát. Semmi másban nem korlátoz a blokk – ha csak olvasni szeretnél, minden további nélkül megteheted.

Your username or IP has been autoblocked due to a block by $1. If you have objections, you can email $4 or contact other admins.

A blokk nem személy szerint téged, hanem az IP-címedet illeti. Egyes IP-címeken többen osztoznak, vagy más-más időpontban különböző felhasználók kapják meg. Elképzelhető, hogy egy másnak szánt blokkba futottál bele. (Ha nem érted, miért vagy blokkolva, valószínűleg ez a helyzet.) Ebben az esetben elnézésedet kérjük a kellemetlenségért. Próbáld meg bontani az internetkapcsolatot, és újracsatlakozni. Ha ez sem segít, értesítsd az egyik adminisztrátort.

Kapcsolatfelvétel

Ha be vagy jelentkezve, és adtál meg email-címet, küldhetsz levelet a blokkot beállító adminisztrátornak. Az esetleges egyéb elérhetőségeit a felhasználói lapján találod. Ezenkívül felveheted a kapcsolatot valamelyik más adminisztrátorral (lásd a lapon a „további elérhetőségek” oszlopot).

A blokkal kapcsolatos üzenetekhez feltétlenül csatold az IP-címedet ($3), a blokk sorszámát ($5) és – ha be vagy jelentkezve – a felhasználónevedet!