Lengyel Sándor (kibernetikus)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Lengyel Sándor
SzületettLengyel Sándor
1969november 26. (54 éves)
magyar Budapest
Állampolgárságamagyar
Nemzetiségemagyar
HázastársaTóth Emese
Foglalkozásakibernetikus, oktató

SablonWikidataSegítség

Lengyel Sándor (Budapest, 1969. november 26. –) kibernetikus, oktató, coach.

Életpályája[szerkesztés]

Szakterületek: Kibernetikai modellek. Oktatás.

1986 és 1990 között elektronikai műszerész szakképesítést szerzett. 1991-től Borisz Jevgenyjevics Zolotov tanítványa. A gyakorlatban is kidolgozta a dinamikus rendszerek speciális "EOS" játékelméletét.

Expert-Operator System[szerkesztés]

Lengyel Sándor komplex modelleket épít. Módszerének neve Expert-Operator System. Az EOS alkotója Zolotov, Borisz (1947- 2015), orosz tudós, a matematikai tudományok kandidátusa, kibernetikus. Lengyel Sándor, Borisz Zolotov tanítványa és munkatársa volt 25 éven át a professzor haláláig. Jelentős munkát végzett el ez idő alatt az EOS társadalmi és gazdasági integrációjában, és további alkalmazások kifejlesztésében.

EOS INSTITUTE Oktatási Központ[szerkesztés]

Lengyel Sándor 15 év szakmai tapasztalattal, 2000-ben megalapította fejlesztői és alkotói bázisát, egyben expert-operátor iskoláját.

Dream Reality Cinema[szerkesztés]

2015-ben megalkotta modern, automatizált meditációs programját, a Dream Reality Cinema-t: egy VR High-Tech technikájára kidolgozott automatizált regeneráló tréninget, mely a tudatos álmodásra és a cirkadián ritmus helyreállítására helyezi a hangsúlyt. Bővebben: DRC Archiválva 2017. június 18-i dátummal a Wayback Machine-ben

Család[szerkesztés]

Édesapja Lengyel Sándor, az agrárszakoktatás vezetője és fejlesztője, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási Intézet (NAKVI) volt főigazgatója. Édesanyja Ferenczy Mária.

Források[szerkesztés]

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]