Komáromi István

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Komáromi István
Forgatás Gregornál a Talán klip 2016.11.24xx.jpg
Életrajzi adatok
Becenév Komáromi Pisti
Született 1955. július 12. (63 éves)
Budapest
Iskolái
Pályafutás
Műfajok dallamos pop-rock
Híres dal Búcsú, Karácsonyi rege, Mindenki cigány a lelkében, Van esély
Hangszer zongora, gitár
Hang lírikus tenor
Tevékenység Dandártábornok, Zeneszerző, Zenész,

Komáromi István weboldala
Commons
A Wikimédia Commons tartalmaz Komáromi István témájú médiaállományokat.

Komáromi István dr. (művésznevén: Komáromi Pisti) (Budapest 1955. július 12.) nyugalmazott tábornok, pop-rock szerző és előadóművész..

Életpályája[szerkesztés]

Személyes:

Budapesten a XII. kerületben született 1955. július 12-én. Anyja gyárból (BVG) szociális osztályvezetőként, apja hivatásos katonatisztként ment nyugdíjba.Nős felesége: Komáromi-Sipos Erzsébet, lánya Komáromi Judit.

Képzés:

Erősáramú Szakközépiskola villamosenergiaipari ágazatán érettségizett, majd mérés-automatizálási üzemmérnökként, a Miskolci Egyetem elődjénél jó minősítéssel diplomázott.

Kétszer volt sorkatona, először fegyver-lövegtechnikusi, majd légvédelmi rakétás végzettséget szerzett, a sikeres vizsgák után tartalékos alhadnagyként szerelt le.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem jogelődjénél, a Rendőrtiszti Főiskolán végzett (kitüntetéses oklevél) és BM Műszaki Tanfolyamot is (hírszerző iskola) jeles eredménnyel zárta, később a hadtudományok egyetemi doktora lett (Zrínyi Miklós Katonai Akadémia, cum Laude).

Felsővezetői továbbképzései: Fachhochsule für Polizei (Villingen-Schwenningen), FBI Academy (Quantico, Virginia) továbbá Bryan Tracy menedzsertanfolyam, Brit-Magyar vezetőképző.

Közigazgatási szakvizsga (Magyar Közigazgatási Intézet)

Előadóművészi szakvizsga és működési engedély (Országos Szórakoztatózenei Központ). Tanára Básthy Anna operaénekes, konzultánsa Zámbó Jimmy volt. Hangmérnöke és folyamatos korrepetítora a Huszka Jenő díjas Kaszás Péter.

Munkahelyek:

Dolgozott a Budai Villanyszövetkezetnél villanyszerelőként, majd a Lenin Kohászati Művekben a Villamos Osztályon önálló tervezőként.

1977-ben a Borsod-A-Z megyei Rendőr-főkapitányság hivatásos állományába került, ahonnan a végzettsége miatt beiskolázták Budapestre a hírszerző iskolára azzal a céllal, hogy mint műszaki ember a tudományos-műszaki-gazdasági-ipari felderítő területen fog dolgozni. Az iskola elvégzése után nem ment a hírszerző központba, hanem visszament a rendőrségre, ahonnan elkerült a BM Tudományszervezési Osztályra, itt az össz-belügyi szintű tudományos kutatások újítások koordinálásában vett részt a rendszerváltást megelőzően.

Innen nevezték ki 1989-ben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi rendőrkapitányának, s itt dolgozott a rendszerváltás és a taxisblokád alatt. A rendszerváltást követően kísérleti rendőrkapitányságként miniszteri engedélyük volt eltérni az általános szervezeti struktúrától. Számos újítást vezetett be (pl. az önkormányzat és a rendőrség kapcsolata, a polgárőrség elődje,az önkormányzat és a rendőrségi ügyfélszolgálat létrehozása és informatikai összekötése stb.)

1991-ben pályázati úton kinevezték Pest megye rendőrfőkapitányának, ahol közel 10 évig dolgozott, a kormány-váltásoktól függetlenül. Tudományos kutatóhelyet is létrehoztak, sokat újítottak (pl korukat jóval megelőzve kísérleti jelleggel interaktív televíziós rendszerrel összekötötték a a Váci Bíróságot és a helyi rendőrségi fogdát. Megvalósították a kapitánysági szintű felelős keretgazdálkodást. Nekik volt egyedül a megyék közül kriminálpszichológiai laboratóriumuk és abban két hazugságvizsgáló gép is. Számos cikke jelent meg a bűnügyi hírszerző munkától az önkormányzatok közbiztonsági koncepcióján át a munkahelyi légkörig.) Az újítások közben eredményesen országos nagy ügyeket is megoldottak. . Újító típusú, alkotó, integráló menedzserként vezette a rábízott szervezeteket. Az akkori Magyar Közigazgatási Kar egyetlen rendőri beosztású elnökségi alapító tagja volt.

2000-ben kinevezték a BM PR főnökének köztisztviselőként, ezért mint hivatásos rendőrt az új kinevezésével egy időben a szolgálat érdekében nyugdíjazták. Hozzá tartozott három évig a közigazgatási államtitkár közvetlen alárendeltségében a bűnmegelőzés és a jogszabályok, az új szakmai anyagok országos megismertetése.

2003 után átment a televíziózásba, volt élő zenei műsor szerkesztője-vezetője, s volt tv-s producer is saját tulajdonú zenés sikerműsorral. Tíz évig vezette a Kárpát-medence Legerősebb települése elnevezésű önkormányzati virtusversenyt.

Egyesületek:

Tiszteletbeli elnöke a Rendészeti Kiképzők Szövetségének (harcművészek) akik a fiatalok pályaorientálásával, a fizikai felkészítésükkel foglalkoznak. Tagja a Vízipolgárőrségnek, Tevékeny a NATO igényű Nemzeti Gárda szervezetének létrehozásában. Tiszteletbeli elnöke az Együtt Szebb Jövőért Roma- Magyar Egyesületnek. Alapítója tagja a Rendőrkultúrális és Hagyományőrző Egyesületnek. Tagja az Artisjusnak (Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület) és az EJI-nek (Előadóművészi Jogvédő Iroda).Tagja a Magyar Rendőrmúzeum Baráti Köre Kultúrális Egyesületnek.Védnöke a Drogmentes Maratonnak. Tagja a Magyar Rendőrtábornokok Egyesületének és az International Polce Association (IPA)-nak még első osztrák tagsággal. Tagja a Római Sas Rendnek, mely a békét és a segítséget, a jótékonyságot hirdeti. Politikai szervezeteknek nem tagja, ilyen tevékenységet nem folytat. Rendszeresen támogatja a Szájjal és Lábbalfestő Művészek Kiadóját, a Magyar Légimentők Nonprofit Kft-t és a Pirosorr Bohócdoktorokat.

A zene:

Gyermekkora óta zenél, folyamatosan dalokat szerzett és előadott és ezt minden munkahelyi elfoglaltsága mellett is folytatta. Nyilvántartott szerző és szakvizsgázott előadóművész. Hangja egyedi, lírikus tenor. Eddig 136 levédett szerzeménye van, dalai kortalanok, mindenkihez szólnak, szövegei mély mondanivalóval bírnak. A lírikus, dallamos poprockon át a táncdalon keresztül az igényes mulatósig változatos a repertoárja. Januártól decemberig minden szintű rendezvényhez van odaillő műve legyen az Valentin nap, Március 15, Nők Napja Anyák napja, Városavató, Nagy fesztiválok, Mindenszentek, Idősek Napja, vagy templomi karácsonyi műsor. A saját szerzeményei mellett készített magyar nyelvű feldolgozásokat is a külföldi szerzők (pl John Fogerty) elismerésével. Ezen kívül több, az egyes országokra jellemző dalra készített magyar nyelvű változatot. Szerzőként részt vett kabaré-színdarab, közcélú film-klipek zenei munkálataiban. Ő írta a Búcsú dalt, de az Ady Endre Karácsonyi rege c. vers aláfestő zenéjét és meg is zenésített verseket pl. Heltai Jenő A másik, Ady Endre: Az én menyasszonyom, Móra Ferenc: Este,... Három szerzeményében szerepelnek a nemzet színészei: Bodrogi Gyula, Szabó Gyula és Sztankay István. Ő írta a Zámbó Jimmy best of záró dalát is. A Kárpát-Medencén kívül fellépett Irakban a moszuli ostrom kezdete előtti este, illetve Algériában az új Operaházban.

Díjak, kitüntetések[szerkesztés]

Rendészeti publikációk, zenei művek.[szerkesztés]

Rendészeti publikációi[szerkesztés]

 • „Bűnmegelőzés a főváros agglomerációs övezetében” BELÜGYI SZEMLE 1998. 5. Szám (51. oldal)
 • „Baleset és bűnmegelőzési módszertani ajánlás a települési önkormányzatok számára" (Társszerző) HÍRLEVÉL Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó 1997.1. szám (8. oldal).
 • „A külső és belső kommunikáció Pest megyei gyakorlata" BELÜGYI SZEMLE 1997. 1. szám (28. oldal).
 • „A tervezett őrsprogram Pest megyében" ORFK TÁJÉKOZTATÓ Különszám: "Az agglomeráció közbiztonsága" című tudományos konferenciáról 1996. (37. oldal).
 • „ A munkahelyi légkör " BELÜGYI SZEMLE 1996. 5.szám (51. oldal).
 • „A közbiztonságról, a szervezett bűnözésről és a rendőrség lehetőségeiről. interjú BELÜGYI SZEMLE 1996. 3. szám (40. oldal).
 • „Kezdeti lépések a rendőri eredménymérés útján" (társszerző) BELÜGYI SZEMLE 1996. 1. szám (63. oldal).
 • „Pest megye Önkormányzatának közbiztonsági koncepciója." Pest megyei Közlöny 1995. december 31. (243. oldal).
 • „Közbiztonság, önkormányzatok". Jegyzők III. Országos Konferenciája Siófok. 1995. szeptember 14 - 16. (243. oldal).
 • „Az önkormányzatok közbiztonsági koncepciója" BELÜGYI SZEMLE 1995. 9. szám 23. oldal
 • „Az önkormányzatok közbiztonsági koncepciója" (Országos Közigazgatási Napok, A korszerű Közigazgatás) Magyar Közigazgatási Kamara 1995. április -június Gödöllő (184. oldal).
 • A rendőr ma " (Rendőrség napja Vác, 1995. április ) szórólap cikk.
 • „Az aktív intézkedések jelentősége és szerepe a bűnügyi munkában" (Társszerző) BELÜGYI SZEMLE 1995. 3. szám (34. oldal).
 • „A bűnözés, a bűnmegelőzés, a közrend és a közbiztonság” HADTUDOMÁNY 1995. 1. szám (89. oldal).
 • Arcképcsarnok: "Dr. Komáromi István rendőr ezredes” (interjú) COMITATUS V. évf. l.s z . 1995. január (55. oldal).
 • „Pest megye közbiztonságáról, a rendőrség, az ügyészség, a bíróság, az önkormányzatok és más szervek munkakapcsolatáról” (interjú) RENDÉSZETI SZEMLE 1994. 12.sz. (33. oldal).
 • „A közrend, közbiztonság, bűnmegelőzés" (előadás) Balatonaliga, 1994. szeptember 23. COMITATUS (77. oldal).
 • „A rendőri propagandamunka gyakorlati problémái" (társszerző) RENDÉSZETI SZEMLE 1994. 7.sz. (64. oldal).
 • „A kétirányú, zártláncú videó és hang összeköttetés alkalmazása a bíróság és a rendőrségi fogda között az előzetes letartóztatási eljárás során" ORFK TÁJÉKOZTATÓ 1994. évi 4. szám (rendezvény szervezése és bevezető gondolatok.) (47. oldal).
 • „Polgárőrség és Önkormányzat" HADTUDOMÁNY 1993/4. (87. oldal) és COMITATUS IV. évf. l. sz . 1994. január (58. oldal)
 • „Kandidátusi értekezés a biztonság új megközelítéséről" Tudományos Élet c. rovatban Dr. Salgó László tudományos munkájának értékelése RENDÉSZETI SZEMLE. 1994. l.s z á m (48. oldal)
 • „A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság eredményeiről és a jövő elképzeléseiről" RENDÉSZETI SZEMLE 1993. 6. szám (43. oldal)
 • „A közbiztonsági szervek együttműködése az önkormányzatokkal” ORFK TÁJÉKOZTATÓ Különszám (önálló tanulmány) 1993. évi 3. szám
 • „A TC TEAM CONSULT projektről” RTF FŐISKOLAI FIGYELŐ PLUSZ 1993. évi 2. szám (237. oldal)
 • „Önkormányzat, rendőrség, önvédelmi szervezet” COMITATUS 1991. november - december (36. oldal)
 • „A mátrix szervezet kísérleti megvalósítása” RENDÉSZETI SZEMLE 1991. 5. sz. (63. oldal)
 • „A magyar rendőrség reformjának gyakorlati kérdései (a megyei főkapitány szem ével)” HADTUDOMÁNY 1991. évi 2. szám (81. oldal)
 • „Az operatív munka alap elvei” RENDÉSZETI SZEMLE 1991. 2. szám (55. oldal)
 • „Kísérlet az önkormányzati rendőrség megvalósítására” BELÜGYI SZEMLE 1990. 8. szám (18. oldal)
 • „A hatékony, decentralizált, önkormányzatbarát kísérleti rendőrkapitányság Budapest XXII. kerületében” RTF FŐISKOLAI FIGYELŐ PLUSZ 1990. évi 2. szám (190. oldal)
 • „Tájékoztató segédlet a tudományos kutatómunka eredményeinek értékeléséhez a Belügyminisztérium kutatóhelyein" Budapest, BM Tudományszervezési Osztály (társszerző) 1989

Zenei művek[szerkesztés]

Az Artisjusnál levédett művei (szerzemények):

001. Okay (zene: Blaikley A.T.Howard K.C. – magyar szöveg: dr. Komáromi István)

002. Szeress még (A Whiter Shade of Pale) zene: Howard K.C.- magyar szöveg:dr. Komáromi István)

003. Van esély (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

004. Boldogság és bánat (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

005. Mindenki más (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

006. Tűzdal (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

007. Hazavárnak (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

008. A jutalom (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

009. Suli dal (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

010. Adott szó (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

011. Karolj belém (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

012. Első bál (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

013. Ajánlom magamat (zene: dr. Komáromi István szöveg: Szenes Iván)

014. Szabadon (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

015. Észrevétlen (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

016. Hogyan tovább (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

017. Búcsú (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

018. Ideköt minden (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

019. Széles ösvény (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

020. Van egy titok (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

021. Már nincs szavunk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

022. Dönteni muszáj (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

023. Új reggel (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

024. Itt vagyunk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

025. Üvegbe zárt napsugarak (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

026. Itt élünk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

027. Fogadom (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

028. Mit megadnék (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

029. Szirmok illatán (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

030. Amíg itt vagy (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

031. Ha szíved nincs (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

032. Hívj (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

033. A holnap a múlt (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

034. Társ vagy (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

035. Honnan jössz (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

036. Miénk a pálya (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

037. Sűrű a nyár (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

038. A másik (zene: dr. Komáromi István – vers: Heltai Jenő)

039. Karácsonyi Rege (zene: dr. Komáromi István – vers: Ady Endre)

040. Veled (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

041. Végtelen utazás (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

042. Fedetlen fővel (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

043. Álmatlanul (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

044. Féltelek (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

045. Hajótörött (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

046. Ajándék (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

047. Jó éjt (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

048. Kicsik vagyunk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

049. Egyedül vagyunk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

050. Karácsony (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

051. Magasan fenn (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

052. Ez a vágyunk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

053. Neked (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

054. Talán (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

055. Kívánom (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

056. Ha úgy érzed (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

057. Megérte (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

058. Ha akarod (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

059. Ébredek (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

060. Amíg élsz (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

061. Hinni kell (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

062. Hová mész (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

063. Idegen a szívünknek (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

064. Ha nem vagy itt (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

065. Visszamennék (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

066. Gondolkodom (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

067. Üzenet (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

068. Szerelem (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

069. Hinném (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

070. A miénk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

071. Nostra (zene-szöveg: dr. Komáromi István olasz fordítás Gurzó Vera)

072. Tisztesség (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

073. Jump tánc (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

074. Ha könnyes a szemünk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

075. Soha (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

076. Szeress (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

077. Hol vagy kisfiam (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

078. Menni kell (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

079. Most lehet (zene – szöveg: dr. Komáromi István szövegrész: dr. Horváth István)

080. Simogass (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

081. Válasz nélkül (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

082. Maradj még (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

083. A megbecsült (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

084. Vasárnap (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

085. Erre vártam (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

086. Együtt (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

087. Kalinka virág (zene: Ismeretlen szerző – magyar szöveg: dr. Komáromi István)

088. Tiéd vagyok (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

089. Ha megszólal egy szív (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

090. Ha könnycsepp lennék (zene-szöveg: dr. Komáromi István, szövegrész: Hosták László)

091. Mosolyt az arcokra (zene-szöveg: Kaszás Péter és dr. Komáromi István)

092. Legyen erőd (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

093. Hozzám bújj (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

094. Reggel (zene-szöveg: dr. Komáromi István, Erdélyi József verséből)

095. O sole mio (zene: Di Capua E. – magyar szöveg: dr. Komáromi István)

096. Utolsó pörgés (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

097. Mindenki cigány a lelkében (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

098. Ne hagyj el (Adagio) (Albinoni Tomasso magyar szöveg dr. Komáromi István)

099. Mit jelentesz nekem (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

100. A felkelő nap háza (zene: Ismeretlen szerző – magyar szöveg:dr.Komáromi István)

101. Győztünk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

102. Messziről érkeztem (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

103. Táncoljunk együtt ma hajnalig (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

104. Tojás tojás ősi tojás (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

105. Ugye mindig vigyázol majd rám (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

106. Boldog gyermekkor (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

107. Tavaszi szél vizet áraszt (zene: Ismeretlen szerző – szövegrészek: dr. Komáromi István)

108. In jedem Herz fliesst zigeunerblut (zene-szöveg: dr. Komáromi István, német fordítás:

Esztergályos Ibolya, Bécs)

109. Ez a rétes (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

110. Nem messze Trencséntől (zene: Tradicionális – magyar szöveg: dr. Komáromi István)

111. Miss Police (zene: Révi Sándor – szöveg: dr. Komáromi István)

112. Olyan jó hogy fogod a kezem (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

113. Ami a miénk (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

114. What is ours (zene-szöveg: dr. Komáromi István, angol fordítás: dr. Frank Tibor Kanada)

115. Egy mosolynak nincsen ára (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

116. Fehér asztal (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

117. Álmodom (Have you ever seen the rain) (zene: Fogerty J.C. magyar szöveg: dr. Komáromi István)

118. Párnácska (Perenita) (zene: Tradicionális – magyar szöveg: dr. Komáromi István)

119. Eljövök majd, mint egy angyal (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

120. Jöjj, táncoljuk a Kán Kánt (zene: Offenbach J. – szöveg: dr. Komáromi István)

121. Megvezettél becsaptál (zene: Tradicionális – magyar szöveg: dr. Komáromi István)

122. Repít a vágy (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

123. Boldog gyermekkor (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

124. Megállj megállj (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

125. Mennék, ha sírnál (zene: Kaszás Péter – szöveg: dr. Komáromi István)

126. Ugye gondolsz rám? (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

127. Ébreszt a hajnal (zene: trad. magyar szöveg: dr. Komáromi István)

128. A holnap úgy is eljön (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

129. Én mindig itt leszek neked (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

130. Milyen a világ (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

131. Mindig legyen így (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

132. Az én menyasszonyom (zene: dr. Komáromi István, szöveg: Ady Endre)

133. Tudnunk kell mi vár (zene-szöveg: dr. Komáromi István)

134. Este (zene dr.Komáromi István, szöveg:Móra Ferenc)

135. Sóvirág (zene-szöveg: dr.Komáromi István)

136. We’ve been long time here (zene- szöveg dr.Komáromi István, angol műfordítás: dr.Frank Tibor PhD Vancouver Canada, Az Itt élünk c. dal angolul)

Zenei albumok, CD-k[szerkesztés]

 • 1998. Barátaim (CD)
 • 1999. Ajándék(CD)
 • 2001. Üzenet (CD)
 • 2002. Vasárnap (CD)
 • 2003. Mindenki cigány a lelkében (CD)
 • 2004. Aranyalbum I.
 • 2007. Aranyalbum II.
 • 2010. Aranyalbum III.
 • 2013. Aranyalbum IV.
 • 2015. Komáromi Pisti Koncertdalok
 • 2016. Ébreszt a hajnal
 • 2016. Aranyalbum V.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]

.