Fájl:Geodynamo Between Reversals.gif

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(717 × 787 képpont, fájlméret: 150 KB, MIME-típus: image/gif)

Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Összefoglaló

A supercomputer to model flow patterns in Earth's liquid core.

Dr. Gary A. Glatzmaier - Los Alamos National Laboratory - U.S. Department of Energy.

https://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2003/29dec_magneticfield archivált másolat at the Wayback Machine why is earth magnetic field important

Licenc

Public domain Ezt a fájlt a NASA készítette, ezért az Egyesült Államokban közkincsnek számít. A NASA szerzői jogi irányelve alapján „a NASA anyagai nem állnak szerzői jogi védelem alatt, kivéve, ha az külön jelezve van". (Lásd még: Sablon:PD-USGov, a NASA szerzői jogi- és a JPL képhasználati irányelve.)
Figyelmeztetések:

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl
Computer simulation of the Earth's field in a period of normal polarity between reversals. The lines represent magnetic field lines, blue when the field points towards the center and yellow when away.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2007. február 24., 20:41Bélyegkép a 2007. február 24., 20:41-kori változatról717 × 787 (150 KB)DMYhttp://science.nasa.gov/headlines/y2003/29dec_magneticfield.htm

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése