Fájlvita:Gaspar Janos pap.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 9 évvel ezelőtt

@Nemokap: valamit rendesen félreértesz: a kép fizikai tulajdonlása és szkennelése nem jelenti a szerzői jogok birtoklását. A szerzői jogot a fotós birtokolja. Az, hogy a templom honlapjának szerkesztője vagy, nem jelenti azt, hogy egyedi fényképek szerzői jogáról dönthetsz vagy nilatkozhatsz, ahogyan a templom sem rendelkezik ezeknek a képeknek a szerzői jogaival. Wikipédia:Képek, Wikipédia:Felküldési útmutató. A Wikipédián nem lehet mások szerzői jogi tulajdonát engedély nélkül használni. Ezt elfogadtad, amikor megnyomtad a felküldés gombot. Xiaolong Üzenő 2015. április 14., 14:23 (CEST)Válasz

--Némo 2015. április 14., 14:31 (CEST)Szerintem itt valami állati nagy félreértés van, vagy polgári, vagy az egyházi joghoz nem ért valaki. A képeket sok évvel ezelőtt valaki ismeretlen az egyházközség megbízásából készítette. Portréfényképész pl. Hogy ki volt? Ki tudja. Az egyházközség a képért fizetett, azoknak jogai ez által az egyházközségre szálltak. Ilyen erővel a saját magamról készített fényképet se tölthetném fel, hacsak nem a tükörben fényképezkedem.

--Némo 2015. április 14., 14:47 (CEST)A licencet szeretném módosítani, de nem találom hol kell. Ha némi segítséget kaphatnék, megköszönném.