Fájlvita:001 Gádor I. kerámiák 1930.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 15 évvel ezelőtt a(z) Engedély témában

Engedély[szerkesztés]

Feladó: Fábián Sándor [keramia@....]
Címzett: Rimanóczy Jenő
Tárgy: Re: Gádor István keramikus
Tisztelt Rimanoczy Úr!
A kért anyagot felhasználhatja.
Üdv Fábián S
2008/11/4 Rimanoczy Jenö <rimanoczy.jeno@.....>
Tisztelt Fábián Sándor!
Elnézést kérek az újabb zavarásért. Ha nincs kifogása ellene, akkor szeretném felhasználni a Wikipedia szabad enciklopédiában Gádor István keramikus művészről készült honlapja kép és szöveganyagát. A Honlap: a http://www.magyarkeramia.hu/keramia/gador_i/page.html oldalon található.
Ahhoz, hogy az adatokat és képeket felhasználhassam szükséges. Hogy ön engedélyezze a szöveg és kép GFDL licenc alapján való szabad felhasználását a Wikipedia szabad enciklopédiában. ( A GFDL licenc szerint a képeket bárki szabadon módosíthatja, sokszorosíthatja, akár kereskedelmi céllal is, az eredeti forrás és szerző megjelölésével és a GFDL licenc szövegének csatolásával )
Amennyiben Ön a képek és szöveg jogtulajdonosai szeretném, ha az engedélyt megadná, hogy Gádor István keramikus művészről cikket tudjak írni a Wikipedia szabad enciklopédiába..
Tisztelettel: Rimanóczy Jenő nyugdíjas építész
Helló, ezt inkább az OTRS email címünkre kellene elküldeni, mert személyes adatok is vannak benne (az email címek végződését töröltem), ezt nem nagyon ildomos ennyire közhírré tenni. :) permissions-hu [kukac] wikimedia.org :) – Timish levélboksz 2008. november 6., 09:24 (CET)Válasz