Fájl:Wpdms king james grants.png

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Wpdms_king_james_grants.png(242 × 437 képpont, fájlméret: 41 KB, MIME-típus: image/png)

Converted to SVG.svg
Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Összefoglaló

Imported from EN version of Wikipedia : [1], created by User:Decumanus

The grants by James I of England to the London Company and Plymouth Company in 1606. The overlapping area (yellow) was granted to both companies on the stipulation that neither found a settlement within 100 miles of each other.

Settlement index:

   * Q - Quebec (France)
   * R - Port Royal (France)
   * Po - Popham Colony (England)
   * J - Jamestown (England)
   * SA - Saint Augustine (Spain)

Licenc

© 2004 Matthew Trump

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható. Jogi nyilatkozat.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel. Jogi nyilatkozat.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. április 6., 10:08Bélyegkép a 2006. április 6., 10:08-kori változatról242 × 437 (41 KB)NicorayImported from EN version of Wikipedia : [http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Wpdms_king_james_grants.png] The grants by James I of England to the London Company and Plymouth Company in 1606. The overlapping area (yellow) was granted to both companies on t

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése