Fájl:Preferences bottom toolbar out of place.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 322 × 886 képpont, fájlméret: 197 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
English: The bottom toolbar of Special:Preferences is often out of place while scrolling (its position seems to be calculated using JavaScript, and that’s not always perfectly in sync with the actual scrolling state). It usually finds it place in a few seconds, so it’s just annoying, but every now and then it freezes at the wrong position, making whatever is below it inaccessible.
Magyar: A Speciális:Beállításaim alsó eszköztára sokszor nem találja a helyét görgetés közben (úgy tűnik, a pozícióját JavaScript számítja ki, és ez néha nincs szinkronban a tényleges görgetési állapottal). Általában azért észbe kap pár másodpercen belül, így csak zavaró a hiba, de időről időre előfordul, hogy rossz helyen állapodik meg, és az alatta lévő beállítások elérhetetlenné válnak.
Dátum
Forrás screenshot took by uploader
Szerző MediaWiki developers

Licenc

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!


Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

18. december 2020

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2020. december 18., 16:31Bélyegkép a 2020. december 18., 16:31-kori változatról1 322 × 886 (197 KB)Tacsipacsi{{Information |Description= {{en|The bottom toolbar of Special:Preferences is often out of place while scrolling (its position seems to be calculated using JavaScript, and that’s not always perfectly in sync with the actual scrolling state). It usually finds it place in a few seconds, so it’s just annoying, but every now and then it freezes at the wrong position, making whatever is below it inaccessible.}} {{hu|A Speciális:Beállításaim alsó eszköztára sokszor nem t...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok