Fájl:Papá Cristina , ¿la primera jueza trans del mundo 4-16 screenshot.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 920 × 1 080 képpont, fájlméret: 2,37 MB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
Español: "Papá Cristina" podría convertirse en la primera jueza trans del mundo. Cristina Monserrat es abogada y va a concursar por un puesto al frente de un Juzgado de Familia en Chos Malal, provincia de Neuquén. Antes de asumir su identidad de género, litigó durante más de 25 años en la provincia donde se casó con su mujer y tuvo con ella una hija. Hace casi dos años, "Papá Cristina" contó su historia en "Somos Familia," la sección de familias diversas de TN.com.ar. En la entrevista, que dio junto a su pareja Liliana y sus hijas, habló de su cambio de identidad, de la aceptación y de la discriminación que tuvo que afrontar.
Dátum
Forrás Screenshot from YouTube
Szerző Todo Noticias

Licenc

Ez a videó, képernyőkép vagy hangkivonat eredetileg a YouTube-ra lett feltöltve CC-licenc alatt.
A Google weboldala szerint „A YouTube lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Creative Commons CC BY-licenccel jelöljék meg videóikat.”
A feltöltőnek: mellékelned kell az eredeti fájl hivatkozását (URL-jét), valamint ha lehetséges, a szerző nevét is.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
Így nevezd meg: Todo Noticias
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
Ennek a fájlnak, amit eredetileg egy másik oldalon tettek közzé, még nem ellenőrizte a licencét egy adminisztrátor vagy egy licencellenőrző, hogy bizonyítva legyen: az itt található licenc érvényes. Lásd még: Category:License review needed.
Personality rights Habár az alkotás szabad licencű vagy közkincs, a felvételen szereplő személyek jogai jogilag meggátolhatják az újrafelhasználást, kivéve, ha beleegyezésüket adták. Ebben az esetben az érintettek írásos beleegyezése vagy más bizonyíték megvédhetnek a jogi vitáktól. Habár nem feladata, a feltöltő segíthet ebben. További információért lásd a jogi nyilatkozatunkat.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

15. szeptember 2019

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2022. szeptember 13., 16:02Bélyegkép a 2022. szeptember 13., 16:02-kori változatról1 920 × 1 080 (2,37 MB)MiguelAlanCSUploaded a work by [https://www.youtube.com/c/todonoticias Todo Noticias] from [https://www.youtube.com/watch?v=gjOPhXHS8rE Screenshot] from YouTube with UploadWizard

Globális fájlhasználat