Fájl:Orbital s1.png

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Orbital_s1.png(439 × 543 képpont, fájlméret: 97 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
English: Illustration of the ground state s orbital of a Hydrogen atom. Based upon the Orbital s 1.png image. The image was rendered using Bryce and Paint Shop Pro.
Italiano: Rappresentazione dell'orbitale atomico s, caratterizzato da simmetria sferica. L'ombreggiatura indica il valore della distribuzione di probabilità relativa all'elettrone nell'orbitale.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző RJHall
Más változatok

References

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. november 15., 22:59Bélyegkép a 2008. november 15., 22:59-kori változatról439 × 543 (97 KB)RJHall{{Information |Description=Illustration of the ground state s orbital of a Hydrogen atom. Based upon the Orbital s 1.png image. The image was rendered using Bryce and Paint Shop Pro. |Source=self-made |Date=2008-11-15 |Author= RJHall |Perm

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: