Fájl:Coat of Arms of Elisabeth Farnese, Queen Consort of Spain.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 1 415 × 1 314 képpont, fájlméret: 3,8 MB)

Összefoglaló

Leírás
English: Coat of arms Elisabeth Farnese, second consort of Philip V of Spain
Español: Escudo de Isabel de Farnesio, segunda esposa de Felipe V de España Escudo acolado: blasón 1º, escudo cuartelado, Escudo cuartelado: Castilla, 1º y 4º, De gules, castillo de oro con tres torres mazonado de sable y aclarado de azur; León, 2º y 3º, De plata, león rampante de púrpura coronado de oro, linguado y uñado de gules; Aragón, De oro, cuatro palos de gules; Dos Sicilias, De plata, cuartelado en sotuer, 1º y 4º de Aragón, 2º y 3º, De plata, un águila de sable, coronada de oro, picada y membrada de gules; Borgoña moderna, De azur, sembrado de flores de lis de oro y bordura componada, cantonada de plata y gules; Austria, De gules, faja de plata con bordura; Borgoña antigua, bandado en cuatro bandas en oro y azur con bordura componada de plata y gules; Brabante, De sable, león rampante de oro, linguado y uñado de gules, entado en punta y partido, Flandes, De oro, león rampante en sable, lenguado y armado de gules; Tirol, De plata, águila de gules, coronada, picada y membrada de oro, cargada el pecho de un creciente trebolado de lo mismo; y sobre el todo, diferencia de Francia o escusón de azur con tres lises de oro, dos en jefe y una en punta; blasón 2º, Parma, De oro, seis lises de azur, tres en jefe, dos en centro, una en punta; al timbre, corona real de ocho florones (cinco vistos) y cinco diademas (cuatro vistas); collar de la Orden del Espíritu Santo con cadena sin eslabones y pendiendo al cabo cruz de ocho puntas abrigando paloma de plata.
Dátum
Forrás [1]
Szerző Heralder
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

A feltöltő saját munkája

Más változatok

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
w:hu:Creative Commons

Nevezd meg! Így add tovább!

Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2013. március 9., 02:19Bélyegkép a 2013. március 9., 02:19-kori változatról1 415 × 1 314 (3,8 MB)HeralderMinor changes
2011. június 12., 21:18Bélyegkép a 2011. június 12., 21:18-kori változatról1 415 × 1 314 (4,31 MB)Heralder{{Information |Description ={{en|1=Coat of arms Elisabeth Farnese}} {{es|1=Escudo de Isabel de Farnesio}} |Source =[http://encuadernacion.realbiblioteca.es/index.php?p=searchexlibris&t=identi

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok