Fájl:A náci bombatámadás után feltárult rom (Noble Street).JPG

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(2 816 × 2 112 képpont, fájlméret: 965 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: The London Wall on the Noble Street
Magyar: A náci Németország bombatámadása után feltárult római kori erőd (London Wall) maradványai a londoni Noble Street-en (2014)
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Bartholomeus Thoth

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. február 21., 00:54Bélyegkép a 2016. február 21., 00:54-kori változatról2 816 × 2 112 (965 KB)Bartholomeus Thoth{{Information |Description ={{en|1=The London Wall on the Noble Street}} {{hu|1=A náci Németország bombatámadása után feltárult római kori erőd (London Wall) maradványai a londoni Noble Street-en (2014) }} |Source =saját munka |Au...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok