CSI: A helyszínelők (3. évad)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(A helyszínelők (harmadik évad) szócikkből átirányítva)
A helyszínelők
3. évad
Ország USA
Eredeti adóCBS
Sugárzás2002. szeptember 26. –
2003. május 15.
Epizódok száma23
Házimozi-megjelenés2004. március 30.
Kronológia
← Előző
Következő →
A helyszínelők (második évad)
A helyszínelők (negyedik évad)
A helyszínelők epizódjainak listája

Az itt található lista az A helyszínelők című televíziós sorozat harmadik évadjának epizódjait tartalmazza. Az évad eredeti sugárzása a CBS-en 2002. szeptember 26. és 2003. május 15. között volt.


# Magyar cím Eredeti cím Rendező Író Eredeti premier / Magyar premier No. #
3x1 A bosszú hidegen a legjobb Revenge Is Best Served Cold Danny Cannon Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker 2002. szeptember 26. / 47
Catherine és Nick egy utcai verseny ügyében dolgoznak, mely során az egyik autóvezetőt a sivatagban találják meg holtan. Visszatérve a városba, Grissom és csapata egy pókerjátékos halálának ügyét vizsgálják. Mint mindig a dolgok egyáltalán nem azok, aminek látszanak.
3x2 A vádlottat is megilleti The Accused Is Entitled Kenneth Fink Elizabeth Devine & Ann Donahue 2002. október 3. / 48
Grissom és a többiek egy nő halálának ügyében nyomoznak, akit egy színész hotelszobájában találtak meg.
3x3 Óvakodj az eladótól Let the Seller Beware Richard J. Lewis Andrew Lipsitz & Anthony E. Zuiker 2002. október 10. / 49
Grissom és Catherine egy gazdag pár meggyilkolásának ügyében nyomoz, akiket a házuk közelében találtak meg. Közben Sara egy pompomlány ügyét próbálja megoldani, akit kibelezve találnak meg egy focipályán.
3x4 Egy kis gyilkosság A Little Murder Tucker Gates Ann Donahue & Naren Shankar 2002. október 17. / 50
Grissom gyilkosságra gyanakszik, amikor egy törpe testét egy kötélen függve találják meg magasan a színpad fölé lógatva egy hotelben, ahol éppen a kis emberek tanácskozása zajlik. A város másik felében Catherine-t megtámadják egy bűntett helyszínén, ahol egy férfit gyilkoltak meg egy rablásnak tűnő támadás során.
3x5 Abrakadabra Abra-Cadaver Danny Cannon Danny Cannon & Anthony E. Zuiker 2002. október 31. / 51
Grissom nyomozni kezd, amikor egy nő valóban eltűnik egy bűvészmutatványt követően. Az első számú gyanúsított természetesen a bűvész.
3x6 Catherine Willows kivégzése The Execution of Catherine Willows Kenneth Fink Elizabeth Devine & Carol Mendelsohn 2002. november 7. / 52
Catherine tizenöt évvel ezelőtt közreműködött egy diáklány megerőszakolásával és megölésével gyanúsított férfi elfogásában. A férfi a siralomházban várja kivégzését mikor új döntő fontosságú bizonyítékok kerülnek elő.
3x7 Éjszakai csata Fight Night Richard J. Lewis Andrew Lipsitz & Naren Shankar 2002. november 14. / 53
Grissom egy halott bokszoló ügyében nyomoz, aki a ringben egy túl erős ütés után életét veszti, de Grissom cáfolhatatlan bizonyítékokat talál a gyilkosságra. Catherine egy Los Angeles-i bandatag lelövését vizsgálja, míg Nick egy gyémánt rablás helyszínén keres nyomokat.
3x8 Szippantás Snuff Kenneth Fink Ann Donahue & Bob Harris 2002. november 21. / 54
Catherine egy kemény pornó filmekben szereplő nő brutális meggyilkolását igyekszik felderíteni. Grissom egy hangyákkal borított egy évnél régebbi holttesten keresi a nyomokat.
3x9 Vérszomj Blood Lust Charlie Correll Josh Berman & Carol Mendelsohn 2002. december 5. / 55
Grissomék újabb esete során, úgy tűnik, hogy egy taxis elütött egy kisfiút, akit ezek után rasszista okoktól vezérelve halálra vertek. Grissom a helyszínre érve megvizsgálja a gyermeket, akin azonban autógázolás nyomai egyáltalán nem láthatók.
3x10 Fenn és lenn High and Low Richard J. Lewis Naren Shankar & Eli Talbert 2002. december 12. / 56
Grissom, Warrick és Nick egy halott férfi ügyében nyomoznak, akit meggyilkoltak és kilöktek egy hatemeletes házból.
3x11 A gyilkosság receptje Recipe for Murder Richard J. Lewis & J. Miller Tobin Ann Donahue & Anthony E. Zuiker 2003. január 9. / 57
Grissom és Catherine a szörnyű húsdaráló gyilkosság után nyomoz egy vágóhídon. Warrick és Sara pedig egy fiatal nő nyilvánvaló öngyilkosságát vizsgálja ki.
3x12 Gyilkosság? Got Murder? Kenneth Fink Sarah Goldfinger 2003. január 16. / 58
Néhány madárőr talál egy hollót egy emberi szemgolyóval a szájában. Ez végül elvezeti a Helyszínelőket egy elvált férfihoz és két gyerekéhez, de semmi több!
3x13 Véletlenszerű erőszak Random Acts of Violence Danny Cannon Danny Cannon & Naren Shankar 2003. január 30. / 59
Warrick egy fiatal lány gyilkosa után nyomoz a régi környékén. A lány apja egy barát és egyben Warrick mentora is. Warrick igyekszik irányítani érzelmeit addig a pontig, amíg Grissom kihúzza az ügyből.
3x14 Csodás találat One Hit Wonder Félix Enríquez Alcalá Corey Miller 2003. február 6. 60
A csapat versenyt fut, hogy megállítson egy támadót mielőtt tettei még súlyosabb támadásokká válnak. Ezalatt Sara újra kinyitja a barátja, egy körzeti ügyvéd elavult ügyét.
3x15 Lady Heather ládikója Lady Heather's Box Richard J. Lewis Story: Josh Berman, Ann Donahue, Bob Harris & Anthony E. Zuiker Teleplay: Andrew Lipsitz, Carol Mendelsohn, Naren Shankar & Eli Talbert 2003. február 13. 61
Grissom két ember meggyilkolása után nyomoz, ami egy új találkozáshoz vezet Lady Heatherrel. Catherine mindenre elszánt, hogy kiderítse mi vezetett lánya korai halálához és exe, Eddie eltűnéséhez.
3x16 Szerencsés húzás Lucky Strike Kenneth Fink Eli Talbert & Anthony E. Zuiker 2003. február 20. 62
Egy kaszinó előtt találnak egy halott férfit az autójában egy fa karóval a fejében. Grissom és Nick azon dolgoznak, hogy felfedjék a "vámpír" gyilkost. Warrick és Catherine egy NBA sztár ötéves fiának gyilkosa után vadásznak.
3x17 Baleset és égés Crash and Burn Richard J. Lewis Josh Berman 2003. március 13. 63
Egy idős hölgy ütközik autójával egy zsúfolt étterembe. A résztvevők egyike Sarah roham-mentős barátja. Egy nő otthonába történt halálesetnél Grissom és Nick fontolóra veszi a szénmonoxidos gyilkosság lehetőségét.
3x18 Nemesfém Precious Metal Deran Sarafian Andrew Lipsitz & Naren Shankar 2003. április 3. 64
Catherine, Nick és Sara egy látszólag több hónapos test után nyomoznak, amit a hegyekben találtak. A férfi azonosságának felfedezése elvezeti a csapatot a robot háborúk világába. Warrick és Grissom egy sikátorban meggyilkolt férfi ügyében nyomoznak.
3x19 Éjszaka a moziban A Night at the Movies Matt Earl Beesley Story: Carol Mendelsohn Teleplay: Danny Cannon & Anthony E. Zuiker 2003. április 10. 65
Grissom és Catherine egy mozi gyilkosság ügyében nyomoznak; egy tinédzser tárgyalása közben holtpontra jut.
3x20 Az utolsó nevetés Last Laugh Richard J. Lewis Story: Bob Harris & Carol Meldelsohn Teleplay: Bob Harris & Anthony E. Zuiker 2003. április 24. 66
Grissom és Catherine egy semmibe vett komikus meggyilkolása után nyomoz, aki a színpadon halt meg, nyilvánvalóan a szennyezett víztől amiből ivott. Az ügy még bonyolultabbá válik mikor egy 15 éves fiú is hasonló víztől hal meg.
3x21 Mindörökké Forever David Grossman Sarah Goldfinger 2003. május 1. 67
Grissom, Catherine és Nick a lova által megtaposott oktatónő hullája okán nyomoznak, akit egy magánrepülőn találtak meg. Sara és Warrick egy "Rómeo és Júlia jelenetnek" néz utána a sivatagban.
3x22 Játék a tűzzel Play with Fire Kenneth Fink Andrew Lipsitz & Naren Shankar 2003. május 8. 68
Grissom, Sara és Nick egy gimnázium stadionjának a sajtópáholyában meggyilkolt nő után nyomoznak. Kevesebb mint egy óra elteltével már a helyszínre érkeznek. Catherine és Warrick megpróbálják megállapítani a helyszínelők DNA laborjában történt robbanás okát, ami súlyosan megsebesített egy labortechnikust.
3x23 A dobozban Inside the Box Danny Cannon Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker 2003. május 15. 69
Egy professzionálisan elkövetett bankrablás egy nyomozó halálához vezet. Az ügy felderítése közben; Grissom a hallás károsultságával foglalkozik és másik helyszínelő egy személyes meglepetést kap.

Források[szerkesztés]