A Totál Dráma Világturné epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Totál Dráma Világturné (azelőtt Totál Dráma Musical) a Totál Dráma harmadik évadja, amelyben az eddigiek közül 15, valamint 2 új versenyző vesz részt. A versenyzők a világ körül utaznak egy óriási repülőgéppel, amelyet a Séf vezet. A próbák a világ nevezetes helyein vannak. Köztük Egyiptomban, New Yorkban és Japánban. A versenyzők mályvacukor és Arany-Chris-díj helyett popcornt(mogyorót) kapnak.A repülőgépen van a vallató kamra és a kiszavazás is. Magyarországon 2010 szeptemberére várható az első rész premierje.

Epizódok[szerkesztés]

Epizód # Cím Eredeti vetítés Kanada USA Magyar vetítés Magyarország
1 Walk Like an Egyptian - Part 1Kanada 2010. június 10.
USA 2010. június 21.
2010. szeptember 9.
A 17 versenyző elindul a Totál Dráma Jumbo Jettel Egyiptomba, a verseny első állomására. Útközben Chris megcsengeti a harangját, ami azt jelzi, hogy a versenyzőknek énekelniük kell. A dal végén megérkeznek Egyiptomba. Chris kiadja a feladatot a versenyzőknek: úgy kell eljutniuk a célvonalig, hogy, vagy a piramis fölött, vagy alatt mennek át. Végül elsőként Harold, DJ és LeShawna ér be, majd Lindsay, Bridgette és Alejandro. Végül Chris az érkezőket csapatokba osztja. De előtte énekeltetni akarja Duncan-t, de ő nem akar és úgy dönt, hogy kilép a versenyből. Legvégül megalakul a három csapat, a Diadal csapat, az Amazon csapat és a Nagyon Nagyon Nagyon Király Chris csapata.

Dal: Jöjj szállj velünk!

Győztes: Harold, LeShawna, DJ

2. helyezés: Bridgette, Lindsay, Alejandro

Vesztes: Ezekiel, Izzy

Kieső: Duncan (kilép) 
2 Walk Like an Egyptian - Part 2Kanada 2010. szeptember 9.
USA 2010. június 28.
2010. szeptember 16.
A csapatok felállnak a rajtvonalhoz, majd Chris elmondja nekik a feladatot: az előző feladat után kapott dolog segítségével át kell vágniuk a sivatagon, majd át kell jutniuk a Níluson a célig. De mielőtt elindulnának, a Séf elenged több száz szkarabeuszt, majd megszólaltatja a csengőjét, és a 16 versenyző énekelni kezd. Ezután a csapatok elindulnak. Elsőként a Nagyon Nagyon Nagyon Király Chris csapat érkezik meg a folyóhoz, majd Sierra fonási tehetségét felhasználva megfonját a nádcsónakot, és elindulnak a cél felé. De előtte Izzy csapatot cserél Sierrával, hogy azzal lehessenek, akit szeretnek. De Amazon csapat jóideig nem tud elindulni, mert a teve nem akar beszállni a csónakba. Alejandro megkéri Izzy-t, hogy szóljon a tevének, hogy szálljon be csapata csónakjába, hogy az előny ne legyen túl feltűnő. De a folyó közepén Chris újra megénekelteti a bandát. Végül az Amazon csapat ér be elsőként a célba. Először Chris azt hiszi, hogy mindenkinek megvan a kapott ajándéka, de kiderül, hogy Ezekiel bedobta a faágat a krokodiloknak, ezért végül őt szavazzák ki.

Dal: Szkarabeusz románc / Krokodil barátok

Győztes: Amazon csapat

2. helyezés: Nagyon Nagyon Nagyon Király Chris csapat

Vesztes: Diadal csapat

Kieső: Ezekiel 
3 Super Crazy Happy Fun Time in JapanKanada 2010. szeptember 16.
USA 2010. július 5.
2010. szeptember 23.
 
4 Anything Yukon Do, I Can Do BetterKanada 2010. szeptember 23.
USA 2010. július 12.
2010. szeptember 30.
 
5 Broadway, Baby!Kanada 2010. szeptember 30.
USA 2010. július 19.
2010. október 7.
 
6 TDWT Aftermath: Bridgette Over Troubled WaterKanada 2010. október 7.
USA Online
2010. október 14.
 
7 Slap Slap RevolutionKanada 2010. október 14.
USA 2010. július 26.
2010. október 21.