A Férjek gyöngye epizódjainak listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Az alábbi felsorolás a Férjek gyöngye című Emmy-díjas sorozat epizódjait tartalmazza.

Epizódlista[szerkesztés]

Első évad: 1998-1999[szerkesztés]

Epizód Cím Összefoglaló
01. "Így kezdődött"
(Pilot)
Arthur legutolsó felesége meghal, Carrie és a húga az apjukat egy szociális otthonba kívánják küldeni. Arthur ellenkezik, bizonygatva, hogy el tudja látni magát. Már másnap magára gyújtja a saját házát véletlenül, így kénytelen Doug és Carrie házába költöznie. Dougnak muszáj lemondania a házuk alagsorában berendezett klubszobájáról.
02. "Kövérek városa"
(Fat City)
Arthur régi fényképeket nézet Douggal. Doug rádöbben, hogy Carrie anyja nagyon kövér volt, fél, hogy Carrievel is ez fog történni. Másnap, kicsit felbátorodva, megjegyzi Carrienek, hogy felszedett magára pár kilót.
03. "Viszlát, cselló"
(Cello, Goodbye)
Carrie túlórázik a munkahelyén, így a főnöke, a késő esti utazás miatt, minden nap hazafuvarozza. Doug egy kissé féltékeny lesz, utánajár mennyire rámenős Carrie új főnöke. Míg Doug és a haverjai softball bajnokságon vesznek részt, Carrie ingyenjegyet kap egy csellókoncertre, Dougnak döntenie kell, melyik programot válassza.
vendégszereplő: Albie Selznick, mint Evan (Lassar), Carrie új főnöke
kisebb szerep: Lynn A. Henderson, mint Carrie munkatársa
04. "Richie története"
(Richie's Song)
Richie fájlalja, hogy Dougék sohasem hívják őt és a feleségét, Marie-t vacsorára. Carrie nem rajong az ötletért, mert tudja, hogy Marie csalja Richiet. Doug is rájön a titokra és övé a kellemetlen feladat, hogy óvatosan közölje Richievel a helyzetet.
vendégszereplő: Michele Maika, mint Marie
05. "Családi viszony"
(Paternal Affairs)
Doug nagynénije, Sheila hosszú házasság után elhagyja a férjét. Doug és Carrie házassági évfordulóján Sheila néni összejön Arthurral. Doug rettenetesen kiborul, ráadásul sem Doug, sem Arthur nem sejti, hogy Sheila néni most próbálja élvezni az életet.
sztárszereplő: Brenda Vaccaro, mint Sheila (Rednester) nagynéni
06. "Többet ésszel"
(Head First)
Péntek este Carrie a húgával lánybúcsúztatóra megy, Doug pedig a haverjaival megy szórakozni. Arthur is az estére készülne, de senki sem akarja magával vinni. Doug végül megsajnálja és ezt Carrie kiemelt módon meghálálja. Doug, hogy Carrie továbbra is "hálás" legyen, egyre többször segít Arthuron.
kisebb szerepek: Shari Albert, mint Rhonda; Lesli Margherita, mint Debbie; Jody Wood, a biliárdjátékos
07. "A gyűrű"
(The Rock)
Carrie, az eddig bóvlinak tartott eljegyzési gyűrűjéről tisztítása során kiderül, hogy igen értékes. Az ékszerész egy egészen csinos összeget ajánl fel a gyűrűért. Carrie ódzkodik az eladástól, Doug szerint kihagyhatatlan ajánlat. A régi gyűrű eladása után, egy másik eljegyzési gyűrű "feltöltése" a régi emlékekkel nem is egyszerű feladat.
vendégszereplő: Robert Katims, mint Elliot, az ékszerész
08. "Doug iskolába megy"
(Educating Doug)
Carrie túlságosan is műveletlennek tartja magukat, ezért elhatározza, hogy esti iskolába iratkozik be Douggal. Doug természetesen nem örül az ötletnek, Spence-nek viszont annál inkább tetszik. Doug Spence leckéjét másolja, éppen úgy, mint a középiskolában.
vendégszereplő: Ken Weiler, mint Jeff
kisebb szerep: Frantz Turner, mint Mr. Gillard, a tanár
09. "Szeretünk Raymond"
(Road Rayge)
Doug megújíttatja a jogosítványát a felügyeletnél. A vizsgánál segítséget kell adni Ray Barone-nak, a híres sportújságírónak, ugyanis ő nem nagyon ért a KRESZ-hez. Pechére az ügyintéző észreveszi a sugdolódzást ezért elkobozza Doug tesztjét és ideiglenesen bevonják a jogosítványát. Doug egy hétig kénytelen fizetés nélküli szabadságon lenni, de Ray megpróbálja jóvátenni bűnét.
sztárszereplők: Ray Romano, mint Ray Barone; Brad Garret, mint Robert Barone; Peter Boyle, mint Frank Barone
kisebb szerep: Yvette Cason, mint Mrs. Blanchard
10. "A szupermarketben"
(Supermarket Story)
Carrie Douggal és Arthurral a hálaadási vacsorához a helyi nagyáruházban vásárolnak be. Carrie előre készített ételben gondolkodik, de az apja valódi vacsorát akar. Konyhai tudása azonban a fagyasztott ételek felmelegítésében kimerül, így attól a nőtől próbálja ellesni a recepteket, akitől elfoglalta az egyetlen üres parkolóhelyet. Doug összefut egy állítólagos ismerősével, de nem emlékszik ki ő és honnét ismerheti.
sztárszereplők: Donny Osmond, mint saját maga
vendégszereplők: Dana Gould, az ismeretlen; Cristine Rose, mint Helen
kisebb szerep: Parry Shen, a raktáros; Patricia Place, a kóstoló-kínáló hölgy
11. "Karácsonyi ringy-rongy-rázás"
(Noel Cowards)
Doug, Carrie és Arthur a karácsonyra készül. A karácsonyfa szállításakor a régi autójuk lerobban az autópályán. Doug ráveszi Carriet, hogy legalább nézzenek szét az autószalonokban. Arthur olcsón szerez egy használt autót Dougéknak, de a kisautó nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Carrie és Doug azon töri a fejét, hogyan szabaduljon meg az autótól, anélkül, hogy megbántanák Arthurt.
kisebb szerep: James Micheal Connor, mint Marty az autókereskedő
12. "A kerítőnő"
(Fixer Upper)
Carrie megsajnálja a magányos Spence-t. Elhatározza, hogy barátnőt szerez neki és éppen kapóra jön az új kolléganője, meghívja őket egy közös délutáni sütésre. A Carrie segítségével összejött pár felhőtlen kapcsolatába belerondít Doug és Richie felelőtlen ötleteivel.
vendégszereplő: Constance Zimmer, mint Jenny, Carrie kolleganője
kisebb szerep: Shaun Weiss, az ordibáló srác a moziban
13. "Esküvői tanú"
(Best Man)
Carrie és Doug Carrie volt osztálytársának esküvőjére készülnek. A készülődés közben kiderül, hogy Carrie és a vőlegény között évekkel ezelőtt komoly kapcsolat volt. Doug ezek után elég kellemetlenül érzi magát a lagzin.
vendégszereplő: Merrin Dungey, mint Kelly
kisebb szerepek: James Castle Stevens, mint Todd a vőlegény; Jennifer Simard, mint Paula a menyasszony; Marc Goldsmith, mint Alex; Christina Cabot, mint Jill; Peter Tork, mint a zenekar vezetője; Anthony Powers, mint Harold; Michael McClure, a pincér
14. "Kutyanapok"
(Dog Days)
A Dougék melletti házba új szomszédok költöznek, akiknek történetesen egy ugatós kutyájuk is van. A több éjjeli kialvatlanság után Carrie kiborul és magyarázatot kér a szomszédoktól a kutya miatt. Tim házassága válságban van, ezért nem tudja a kutyájukat sétáltatni, de a problémát Doug egyszerű módon megoldja.
vendégszereplők: Bryan Cranston és Dee Dee Rescher, mint Tim és Dorothy, a szomszédok
15. "Az eltolt születésnap"
(Crappy Birthday)
Carrie aggódik a harmincadik születésnapja előtt, Dougtól különleges napot vár. Doug fontos meccset készül nézni, ezért lebeszéli Carriet az ünneplésről, kihasználva Carrie magába fordulását. Doug másnapra elszégyelli magát, így ripsz-ropsz megszervezi Carrie születésnapi buliját.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly; Esther Scott, mint Clara (Deacon anyja)
kisebb szerepek: William Newman, mint Herb
16. "Valentin nap"
(S'Ain't Valentine's)
Doug Valentin napra vacsorát tervez Carrievel egy elegáns étterembe. Dougnak előtte azonban részt kell vennie Spence születésnapján. Carrie az apját egy nyugdíjas-bálba viszi, hogy az estét Douggal kettesben tudja tölteni. Spence hosszan elhúzódó születésnapjára az összes barát emlékezni fog.
sztárszereplők: Anne Meara, mint Mary, Arthur alkalmi társa a nyugdíjas-bálban; Grace Zabriskie, mint Veronica, Spence anyja
vendégszereplők: Shaun Weiss, mint Tito (eredetiben Albert), Carrie alkalmi társa az étteremben; Amy Stiller, mint Allison, Mary lánya
kisebb szerepek: Janet Rotblatt, mint Francine; Steve Schirripa, mint Maitre’d; Sean Bergin, mint a bárpultos
17. "Carrie randija"
(Court Date)
Carriet lemeszeli egy rendőr, közúti szabálytalanság miatt. Késő délután a rendőr telefonon meghívja Carriet vacsorára. Mivel Carrie biztosítása már így is magas, Doug ráveszi Carriet, hogy randizzon az eljáró rendőrrel a tárgyalásig.
sztárszereplő: Daniel Roebuck, mint Jeffrey, a rendőr
18. "Fehér gallér"
(White Collar)
Dougnak a munkahelyén a műszakvezetőt kell helyettesíteni annak betegállománya idejére. A helyettesítés elhúzódik, de a munka kezd rettenetesen unalmassá válni Doug számára, visszavágyik a sofőri munkakörbe.
vendégszereplő: Merrin Dungey, mint Kelly
kisebb szerepek: : John C. McDonnell, mint pincér; Derek Luke, mint küldönc; John F. O’Donohue, mint Jack O’Boyle
19. "Egy esős nap"
(Rayny Day)
Az ünnepi hosszúhétvégén Carrie nagytakarításba kezd a konyhában, Doug Richiet próbálja vigasztalni. Időközben Dougot felhívja Ray és egy közös golfozásra invitálja. Doug kénytelen dönteni a két program között, végül a golfot választja. A golfpályára kiérve az eső elkezd esni.
sztárszereplők: Ray Romano, mint Ray Barone; Doris Roberts, mint Marie Barone
20. "A tanulólány"
(Train Wreck)
Dougnak a munkahelyén egy tanulót kell oktatnia gyakorlatból, akiről mellesleg kiderül, hogy egy rendkívül csinos lány. Doug megpróbálja eltitkolni Carrie elől, hogy kivel kell nap, mint nap dolgoznia, de véletlenül találkoznak. Carrienek az esze a fürdőszobájuk átalakításán jár, így abszolút nem izgatja Doug tanulólánya. Dougnak nem esik jól Carrie érdektelensége és féltékennyé kívánja tennie Carriet.
sztárszereplő: Julie Benz, mint Julie a tanulólány
kisebb szerepek: Mason Canter, mint Barry a tanulófiú (?)
21. "Üzleti vacsora"
(Hungry Man)
Carrie kollégája meghívja Carriéket egy vacsorára. Doug ügyeletes, így nem tud elmenni. A munkaidő alatt minden erejét összeszedve, késő délutánra végez és meglepetésként beállít a vacsorára. Csakhogy az egész napi hajtás mellett nem jutott ideje egy falatot sem enni.
vendégszereplők: Cooney, mint Jack Brennan; Robert Ito, mint Mr. Fugita
kisebb szerepek: Phil Diskin, mint Sid; Elizabeth Storm, mint Marion Douglas
22. "Hétvégi piknik"
(Time Share)
Sackskyék, Dougék szomszédai válni akarnak, ezért felajánlják az egy hétre bérelt vidéki házat Dougéknak, de Doug lemondja. Carrienek nagyon megtetszik a ház és a tengerpart, ezért rábeszéli Dougot, hogy tegyen meg mindent Timnek a kulcsokért. Azonban Carrienek, sőt Richienek is ki kell vennie a részét a vidéki ház megszerzésében.
vendégszereplők: Bryan Cranston és Dee Dee Rescher, mint Tim és Dorothy a szomszédok
23. "Arthur útban van"
(Where's Poppa?)
Doug és Carrie nem tudnak kettesben filmet nézni Arthur, a filmmel kapcsolatos folyamatos kérdezősködése miatt. Doug elhatározza, hogy valamelyik barátját ráveszi, hogy Arthurt foglalkoztassa egy hétvégére. Senki nem vállalja, csak Doug unokaöccse, Danny, aki felveszi Arthurt pár napra a pizzériájába. Carrie és Doug hétvégéje azonban nem úgy alakul, ahogyan eltervezték.
vendégszereplő: Gary Velantine, mint Danny az unokatestvér
kisebb szerepek: Angelo Pagan, mint vásárló; Mookie Barker, mint a pszichológus
24. "A költözködés"
(Art House)
Doug és Arthur komolyan összevesznek, ami addig fajul, hogy Arthur költözésre szánja magát. Doug végre fellélegezhet, visszarendezheti a klubszobáját az alagsorban, de Carrienek rosszul esik, hogy az apja eltávolodott tőle.
vendégszereplő: Ford Rainey, mint Mickey, Arthur barátja
25. "Baba, vagy nem baba?"
(Maybe Baby)
Doug és Carrie Deaconéknál töltött este után komolyabban elhatározzák, hogy gyereket akarnak. Carrie fél a gyerekvállalástól, de a munkahelyén kialakult helyzet miatt mégis bele mer vágni. Pár nappal később mégis előnyös munkakör kezd kikristályosodni Carrie számára, mi több, Doug is kezd elbizonytalanodni a gyerekvállalással kapcsolatban.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly; Nadia Dajani, mint Sophia
kisebb szerepek: Lynn A. Henderson, mint Nicki Carrie munkatársnője; Troy T. Blendell, mint John; David Moreland, a doktor; Philip Bolden, mint Kirby, Deaconék gyermeke

Második évad: 1999-2000[szerkesztés]

Epizód Cím Összefoglaló
01. "Ami boldoggá tesz"
(Queasy Rider)
Doug motort vesz Carrie ellenkezése ellenére. Később rájön, hogy a motorozás nem neki való, de nem akarja Carrienek bevallani. Arthurból perecárus lesz.
vendégszereplők: Don Harvey, mint Dirk, a motorkereskedő
02. "A barátnő"
(Female Problems)
Heffernanék utcájába egy elvált fiatal nő költözik. Doug rábeszéli Carriet, hogy az új lakó legyen Carrie új barátnője, Dougnak a haverjait ellensúlyozva. Az ötlet annyira beválik, hogy Carrie egyre kevesebb időt tölt Doug társaságában.
vendégszereplők: Myndy Crist, mint Jessica, az új szomszéd
03. "Üzemi baleset"
(Assaulted Nuts)
Carrienek új dolgozószobára fáj a foga, az egyik szoba átalakítása azonban komolyabb összegbe kerül. Dougnak nincs ínyére a bankkölcsön és az ezzel járó procedúra, így a rengeteg munkára hivatkozva nem akarja Carriet elkíséri a bankba. Doug a munkahelyén tűzőgépes célbalövéssel múlatja az idejét és véletlenül "magába" lövi.
vendégszereplők: Jeanine Jackson, mint Rhonda; Lillian Hurst, mint Maria
kisebb szerepek: Nelson Mashita, mint Dr. Churnin; Mason Canter, mint Pete; Brian Paul Stuart, az egyik küldönc
04. "A keresztszülők keresztbe tesznek"
(Parent Trapped)
Deacon és Kelly felkéri Dougot és Carriet, hogy legyenek Deaconék gyerekének, Majornek keresztszülei. Dougék elsőre megilletődve beleegyeznek, viszont Carrienek másnapra kétségei lesznek és kínos pillanatok közepette visszamondják az ajánlatot. A ceremónia során újra meggondolják magukat, majd nem kevés bonyodalmak után mégis ők lesznek a keresztszülők.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly
kisebb szerepek: Frantz Turner, mint Bill Gillard; Joe Marinelli, mint Neal; Jeremy Guskin, mint Kenny; Al White, mint Brown tiszteletes; Man Intiraymi, mint Zack; Nancy Yee, mint Rita; Philip Bolden, mint Kirby; Seth Menachem, mint Tony
05. "Kölcsön kenyér visszajár"
(Tube Stakes)
Doug meccsnézése miatt Carrienek kell elmennie Arthur fülére gyógyszerért késő este. Carrie azonban csak éjfélre ér vissza és elfelejti becsukni a garázs kapuját, így ellopják Doug nagyképernyős tévéjét. Doug hisztériája ellenére Carriet bántja a dolog és vesz Dougnak egy használt nagyképernyős tévét.
kisebb szerep: Marv Albert, mint saját maga
06. "Ne szólj szám, nem fáj fejem"
(Doug Out)
Doug kigúnyolja Arthurt a háta mögött, de nem biztos benne, hogy Arthur ezt meghallotta. Arthur pont akkor lép be a konyhába, amikor a helyzetet Carrievel rekonstruálják. Kiengesztelésére Dougnak csak egy lehetősége marad, elviszi egy baseball meccsre Carrievel és Deaconnel.
kisebb szerepek: Sandy Marks, mint frissítő-árus; Richie Minervini és James Wong, mint biztonsági emberek; Rock Reuben, az ittas srác; Barbara Savage, a pincérnő
07. "A romantikus hétvége"
(Get Away)
Doug és Carrie hosszúhétvégére mennek vidékre Deaconnel és Kellyvel. A két pár között egy kisebb feszültség keletkezik, miután kiderül, hogy Deacon és Kelly többször, hosszabb ideig élvezik a házaséletüket.
vendégszereplő: Merrin Dungey, mint Kelly
kisebb szerep: Bill Wiley, mint Burt a vidéki szálló tulajdonosa
08. "Még mindig szeretünk Raymond"
(Dire Strayts)
Raymond és Doug közös meccsnézést terveznek szombat estére, a feleségeiket pedig, majd a tévénézés idejére, egymásra hangolni. Doug az este előtt Carriet durván megbántja, így nem sok esély látszik a sikeres estéhez. A tévéadás is elromlik, Doug kénytelen felmenni a padlásra, megigazítani az antennát.
sztárszereplők: Ray Romano, mint Ray Barone; Patricia Heaton, mint Debra Barone
kisebb szerepek: Robert Brooks, mint Chenz; Jason Packham, mint Eric
09. "Mindent a szemnek"
(I, Candy)
Dougot a helyi étterem egyik csinos pincérnője vonzónak találja és ezt a tudomására is hozza. Doug ettől menőnek érzi magát, Carrie pedig féltékeny lesz.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly; Idalis Deleón, mint Jill
10. "Spence új élete"
(Roamin' Holiday)
Carrie volt osztálytársnője és férje vacsorázik Dougékkal. Carrie újra találkozni akar velük a hálaadás hétvégéjén, Dougnak azonban az ötlet nagyon nem tetszik. Megpróbál kibúvót találni, még azon az áron is, hogy Spencet elköltözteti az anyjától a saját otthonukba.
vendégszereplők: Ben Bodé, mint Mike; Melissa Samuels, mint Susie
11. "Tekekirálynő"
(Sparing Carrie)
Dougék és barátaik a kedvenc kocsmájuk tekecsapatának tagjai. A kocsmának új tulajdonosa lett, aki a költségeket próbálja lefaragni. Kiköti, hogy csak akkor szponzorálja továbbra is a csapatot, ha díjat is nyernek. Carrie teketudásán múlik a csapat jövője.
sztárszereplők: Robert Klein, mint Bruce Degner; Kymberly Kalil, mint Annette
kisebb szerepek: Ellen Ratner, mint Pam
12. "Karácsonyi tőzsde"
(Net Prophets)
Doug karácsonyi prémiumot kap a munkahelyén. Carrie ráveszi Dougot, hogy a tőzsdén fektessék be a frissen kapott pénzt. A karácsonyi ünnepek alatt megismerik a tőzsde szárnyalását és bukását, valamint az ezzel járó stresszt.
13. "Legénybúcsú"
(Party Favor)
Dougék vendégül fogadják Doug unokaöccsét Dannyt és új barátnőjét. A vacsora során kiderül, hogy heteken belül megtartják az esküvőt is. Carrie megtudja, hogy Dannynek nincs násznagya, ráveszi Dougot, hogy vállalja el a nemes feladatot. Az esküvő előtt Carrie és Doug legénybúcsút szervez Dannynek.
vendégszereplők: Gary Valentine, mint Danny; Jon Manfrelotti, mint Gianni
kisebb szerepek: Marta Dubois, mint Eva; Marie Delprete, mint Camaro Epstein; Mookie Barker, mint Klaus; Billy Beck, mint Joe; Bas Rutten, mint Emil; Mia Drake, a pincérnő
14. "A hős"
(Block Buster)
Doug találkozót szervez a középiskolai futballcsapatának tagjaival. Doug rendkívül büszke az egyik bajnoki meccsre, amelyet az ő vetődésével nyertek meg. Kiderül, hogy a többiek másként emlékeznek az akkor történtekre.
vendégszereplők: Pat Finn, mint Tom Busterman
kisebb szerepek: Billy Gardell, mint Billy Kelner; Mookie Barker, mint Prudente edző; Jason Beck, mint Derrick Broadnax; Mauricio Mendoza, mint Michael Cedeno; Andy MacKenzie, mint Bill Dwyer
15. "Hidegháború"
(Frozen Pop)
Carrie felköltözteti íz apját, Arthurt az alagsorból a dolgozószobába, mivel az időjárás rendkívül hidegre fordul. A felmelegedés után Arthurnak nem akaródzik magától visszaköltözni a régi helyére.
16. "Fair play"
(Fair Game)
Doug, Carrie és a baráti társaságuk társasjátékot játszanak. Doug véletlenül megpillantja, hogy Carrie csal a társasjátékban. Doug ráveszi Carriet, hogy ismerje be barátaik előtt tettét. Barátaik megértően megbocsátják tettét, a következő társasjátéknál Doug azonban észreveszi, hogy Carrie megint simliskedik.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly; Sandra Taylor, mint Donna
kisebb szerep: Madison Lanc, mint a fiatal Carrie
17. "A találkozás"
(Meet By-Product)
Doug és Carrie a közös zeneszámukon gondolkoznak, egyben visszaemlékeznek az első találkozásukra. Doug és Richie a közös albérletükbe hívják fel Carriet és akkori barátnőjét. A Doug és Carrie megismerkedésének első napja nem telt el bonyodalmak nélkül.
vendégszereplők: Kara Zediker, mint Lynn
kisebb szerepek: Laura Otis, mint Nicky; Jason Packham, mint testőr (?)
sztárszereplő: Donny Osmond, mint saját maga
18. "Barátvadászat"
(The Shmenkmans)
Dougék új barátokkal találkoznak, fiatalok, gyermektelenek, egyszóval ideális pár számukra. Bonyolult feladattá válik, hogy a találkozásaik ne ütközzön régi barátaik találkozóival. Egyik hétvégén elkerülhetetlenné válik, hogy a régi és az új barátaikkal együtt szervezzenek programot. Az új pár jövőképét alapvetően megváltoztatja a Deaconnel és Kellyvel, de főleg a gyerekekkel való találkozás.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly; Elisa Taylor, mint Abby
kisebb szerepek: Tina Morasco, mint Kim, Bob Kirsh, mint Gary; Michael Caldwell, a pincér; Marc Goldsmith, mint Russ; Philip Bolden, mint Kirby; Sean O’Bryan, mint Marc
19. "Meglepetés Arthur!"
(Surprise Artie)
Arthur 75. születésnapja közeleg, Carrie meglepetés-bulit szeretne szervezni neki. Dougot megkéri, hogy Arthurt a szervezés idejére távolítsa el a háztól, majd összehívja Arthur régi ismerőseit. Arthur ismerőseinek régi vitái ezen a napon végre megoldódnak.
vendégszereplők: Harold Gould, mint Irv
kisebb szerepek: Edith Fields, mint Mrs. Hanley; Jason Peck, a pincér; Orson Bean, mint Carl Tepper
20. "Joker Doug"
(Wild Cards)
Doug és Deacon a távoli Philadelphiába szállítanak csomagot, a visszaúton Deacon ráveszi Dougot, hogy ugorjanak be az egyik Atlantic City-i kaszinóba, úgyis útba esik. Doug hazudik Carrienek, hogy játszhasson, ráadásul így kihagyhatja a számára unalmas színházi előadást is. Carriet az apja kíséri el az előadásra, ahol találkoznak az ügyvédi iroda egyik fontos partnerével.
kisebb szerepek: Gregory White, mint Mr. Berenson; Dom Magwili, mint Manny; Mary-Margaret Lewis, mint Mary; Ralph Ahn, az ismeretlen ember
21. "Dagi Dougi"
(Big Dougie)
Kiderül, hogy Deacon önkéntes gyereksegítő. Dougnak nagyon megtetszik az ötlet, ő is követi Deacon példáját, a Doug által "vállalt" gyerek viszont nem a legjobb természetű. Carriet késő délután fehívja a főnöke egy munka miatt, Carrie búcsúzáskor automatikusan hozzáfűzte a "Szia Doug, szeretlek!"-et, csakhogy a főnöke keresztneve is Doug.
vendégszereplők: Alex Skuby, mint Doug, Carrie főnöke; Brendon Ryan Barret, mint Jason
kisebb szerepek: Andrew McFarlane, mint Eddie; Hugh Holub, mint George; Cyndy Lu, mint Barbara; Daryl Keith Roach, a bemondó; Brady Corbet, mint Stu
22. "Tiszta víz"
(Soft Touch)
Dougék szomszédai, Sackskyék meghívják Dougékat vacsorára. Tim ráveszi Dougot Carrie háta mögött, hogy vágjon bele ő is a víztisztító terjesztésbe. Doug naivan belemegy a piramisjátékba. Carrie próbálja menteni a menthetőt, de Timék váratlanul elköltöznek a szomszédból.
vendégszereplők: Bryan Cranston és Dee Dee Rescher, mint Tim és Dorothy a szomszédok; Gary Valentine, mint Danny; Ford Rainey, mint Mickey
23. "Az éttermi vita"
(Restaurant Row)
Doug munkahelyéhez közel új olasz étterem nyílt. Doug ráveszi Carriet, hogy este menjenek el oda vacsorázni. Carrinek nem tetszik a pincérek hozzáállása, amikor szóvá teszi, hogy nem azt az ételt kapta, amit ő rendelt. Carrie megtiltja Dougnak, hogy ebbe az étterembe járjon ebédelni, azonban Doug nem tud ellenállni az olasz ízeknek.
kisebb szerepek: Cosimo Canale, mint Carlo; Nino Del Prete, mint Antonio; Mookie Barker, a lakatos
24. "Virágözön"
(Flower Power)
Carrie a munkahelyén az asztalán egy hatalmas virágcsokrot talál. Azt hiszi, hogy Doug küldte neki, de kínos pillanatok közepette kiderül, hogy nem neki küldték. Carrie elmondja az esetet Dougnak, aki nagyon igyekszik jóvátenni ilyen terű hanyagságát. Arthur esküdt lesz egy bírósági tárgyaláson.
kisebb szerepek: Melissa Chan, mint Kim, Christine Gonzales, mint Amy; Michael Blieden, mint John; Cynthia Szigeti, mint a virágárus; Mookie Barker, mint Mookie
25. "Fej vagy írás"
(Whine Country)
Carrie és Doug azon törik a fejüket, hogy hol nyaraljanak, természetesen mindketten más helyre vágynak. Carrie Európába, Párizsba szeretne menni, Doug lakóautóval az Államokat utazná be. Pénzfeldobással döntik el, melyik helyre menjenek nyaralni.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly
kisebb szerepek: Eric Keenleyside, mint Roger; Dan Desmond, mint R.V. Bob; Tyler Hendrickson, mint a fiatal Doug

Harmadik évad: 2000-2001[szerkesztés]

Epizód Cím Összefoglaló
01. "Rico"
(Do Rico)
Doug úgy tudja hamar rávenni Carriet a közös együttlétre, ha Rico, az új munkatársának akcentusával beszél. Dougot bosszantja, hogy Carrie ilyenkor milyen engedelmessé válik. Arthur megpróbál több embert venni, hogy írja le az életbölcsességeit.
vendégszereplők: Ford Rainey, mint Mickey
kisebb szerepek: Angelo Pagan, mint Rico; Alex Dodd, mint Sanjib; Ossie Mair, mint Sanjib apja; Marie Caldare, mint Francesca
02. "Tök égő"
(Roast Chicken)
Carrie ráveszi Dougot, hogy menjen el az IPS nagyfőnökének bankettjére. Carrie szeretné, ha Doug kivívná Fisker, a nagyfőnök figyelmét. Fisker a banketten egy úgynevezett "égetést", nyilvános, poénos megalázást vár Dougtól.
vendégszereplők: Tom Amandes, mint Les Fisker; Carol Ann Susi, min Ms. Deluca
kisebb szerepek: David Stenstrom, mint Bill Davies
03. "Kétlábú disznósajt"
(Fatty McButterpants)
Dog rájön, hogy Carrie már éveken át a nagytermetűek boltjából veszi neki a ruhákat. Dougot nagyon bántja az eset, vigasztalásul Carrie is vár Dougtól kritikákat. Doug azonban túllő a célon, miután rájön, belőle már sohasem lesz atlétaalkat.
vendégszereplők: Merrin Dungey, mint Kelly Palmer
kisebb szerepek: Rey Gallegos, a rosszfiú a metrón
04. "Vissza a suliba"
(Class Struggle)
Carrie a munkatársaival töltött este után kiborul, mert ő nem végezte el a egyetemet. Másnap elhatározza, hogy esti tagozaton mégis elvégzi az egyetemet és ehhez Doug bátorító hozzáállása kell. Doug fél, hogy az együttlétre Carrienek nem jut majd elég ideje.
vendégszereplők: Lake, mint Stephanie, Doug húga; Melissa Marsala, mint Kira
kisebb szerepek: Jennifer Tung, mint Laura-Beth; Maura Vincent, mint Shelli; Deborah Ostrowsky, az ismeretlen nevű nő; Ari Green, mint Rohit
05. "A sztrájk"
(Strike One)
Dougék régi autója tönkremegy. Carrie tudta nélkül vesz egy új autót, pont akkor, amikor az IPS-nél sztrájkba kezdenek. Amíg Doug otthon semmittevéssel tölti a napját a sztrájk miatt, Carrienek túlóráznia kell, hogy kifizessék az új kocsi részleteit.
vendégszereplők: Patton Oswalt, mint Spence; Fred Stoller, a szakszervezeti tag; James Michael Connor, mint Marty, az autókereskedő

Negyedik évad: 2001-2002[szerkesztés]

Ötödik évad: 2002-2003[szerkesztés]

Hatodik évad: 2003-2004[szerkesztés]

Hetedik évad: 2004-2005[szerkesztés]

Nyolcadik évad: 2005-2006[szerkesztés]

Kilencedik évad: 2006-2007[szerkesztés]

Források[szerkesztés]